← Terug naar categorie Lagers

Dragende ondersteunde steekassen

dragende steunen

Dit ontwerp is speciaal ontworpen voor zijwaartse belasting en maakt gebruik van een radiaal kogellager met enkele en dubbele rol, ontworpen voor licht en zwaar werk. De lagers bevinden zich op zichzelf in onze speciaal ontworpen behuizing die het geheel vrij van verontreiniging zal houden.

Deze steunstukassen worden vooraf op uw specifieke behuizing van het vliegwiel of op maat gemaakt. Het pakket bevat een gemonteerde lagersteun en een vliegwielkoppeling die op maat wordt gemaakt voor uw toepassing om het lagersteunsub-samenstel aan te drijven.

Specifiek ontworpen voor zijladingstoepassingen.

Output: Afhankelijk van uw toepassing voor asafmeting en -lengte.

ratings:
Ingangskoppel (max.): 881 Nm (650 lb-ft).
Ingangs- / uitgangssnelheid: 3000 rpm.
Vermogen (max.): 261 kW (350 HP).
Lagers: 3 jaar continu draaien.

Deze ondersteunde asstompen zorgen voor zijwaartse belasting aan de achterkant van een motor en voorkomen tegelijkertijd dat de lading wordt teruggeleid naar de krukas. Veel industriële motoren laten geen zijbelasting toe op de krukassen van hun motor (poelietoepassingen), maar dit is een geschikte oplossing voor een veel voorkomend probleem.

Zie voor meer informatie, inclusief technische specificatiecatalogus.Dragende ondersteunde steekassen "

JBJ Techniques Ltd

jbj Technieken integreren uitgebreide productkennis en specificatie vermogen met een uitstekende machine winkel diensten en uitgebreide product voorraden naar de service die nodig is om uw machines aan het uitvoeren om het optimale te houden bieden.

Handtekening: Platina-lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link