← Terug naar mixen, mengen & granuleren categorie

Meer Landia-mengers voor Jersey's Bellozanne-afvalwaterzuiveringsinstallaties

landia mengers STW

Landia heeft een order van Doosan Enpure gewonnen voor het leveren en installeren van een Jet Mixing-systeem voor de nieuwe Bellozanne Rioolwaterzuiveringsinstallatie op het eiland Jersey.

Landia's Jet Mix, dat een buffertank van een nieuwe tankimportfaciliteit bedient als onderdeel van een upgrade van £ 50M-plus, Landia's Jet Mix, dat een 11kW, 1500rpm hakpomp en dubbele mengsproeiers omvat, zal helpen vaste stoffen en gruis te mengen en op te lossen van septische tankbelastingen die op de oude fabriek ging rechtstreeks naar de inlaatwerken.

Deze laatste bestelling volgt op de succesvolle operatie in Bellozanne van Landia's extern gemonteerde GasMix-systeem, dat de drie anaërobe vergisters van de fabriek combineert. Doosan Enpure introduceerde ook Landia-chopperpompen voor drie afzonderlijke slibtanks. Sinds de installatie bijna vier jaar geleden zijn geen reserveonderdelen nodig.

Als MEICA-onderaannemer vervangt Doosan Enpure, ter vervanging van de bestaande STW die in 1959 is gebouwd, aan de vereisten van het afvalwater van de staat Jersey om te voldoen aan toekomstige milieunormen en een 2035-ontwerphorizon.

www.landiaworld.com

Landia Ltd

Maak pompen en mixers van topkwaliteit. We doen dit sinds 1933. We werken nauw samen met onze klanten om de best mogelijke oplossing tot stand te brengen. Wij verkopen geen standaardproducten.

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via