← Terug naar kabels, connectoren, categorie Decontactors

RSCC van Marmon voor de levering van veiligheidskabels voor UAE Peaceful Nuclear Energy Project

RSCC nucleaire kabel

RSCC Nuclear Cable heeft vandaag aangekondigd dat het dit jaar zal beginnen met de productie van veiligheidsgerelateerde (class1E) kabels voor levering aan het vreedzame kernenergieprogramma van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). RSCC werd geselecteerd om kabels van veiligheidsklasse te leveren aan het beheerde project van de Emirates Nuclear Energy Corporation (ENEC), bestaande uit vier APR-1400-reactoren, in afwachting van goedkeuring door de regelgevende instanties.

RSCC werd op technische waarde concurrerend gekozen voor het leveren van stroom-, instrumentatie- en besturingskabels die voldoen aan de internationale veiligheidsnormen voor een 60-jaars levensduur, zelfs in geval van een ernstig ongeval of een ontwerpbasisgebeurtenis (DBE).

RSCC heeft de nucleaire energiesector continu geleverd gedurende meer dan 40-jaren, langer dan elke andere kabelproducent. Naast het leveren van kabels aan elke reactor in Noord-Amerika, levert RSCC reactoren in meer dan een dozijn landen in Azië, Europa en Zuid-Amerika.

RSCC heeft ook veiligheidsgerelateerde kabels geleverd aan grote nucleaire installaties van de Amerikaanse overheid en gekwalificeerde veiligheidsgerelateerde kabels voor meer nucleaire toepassingen dan welk ander bedrijf ter wereld.

"RSCC is verheugd te zijn geselecteerd voor het vreedzame kernenergieprogramma van de VAE. RSCC heeft met succes alle testvereisten tot op heden gehaald of overtroffen, en we vertrouwen erop dat we de resterende tests op tijd kunnen voltooien en doorstaan ​​om aan alle verwachtingen en vereisten van klanten en regelgevingen te voldoen." zei Steven Bonnell, president van RSCC Wire & Cable.

"De investering in hoogwaardige kabel vandaag is morgen een investering in een veilige, betrouwbare installatie. Verificatie van kabelintegriteit is van cruciaal belang om te voldoen aan prestatienormen op lange termijn en niemand heeft meer ervaring met kwalificaties van nucleaire kabels dan RSCC' zei Dennis Chalk, president van Marmon Engineered Wire & Cable.

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

hoe 1

 • Nivin zegt:

  Geachte heer

  vermeld alstublieft uw beste prijs samen met levering voor het volgende, ook mension bedrijf of oorsprong.

  KABEL, NIET BEVROREN, RCC O4C16,600V, 4C, 16AWG ---- (QTY) - 500 FT

  Niet gepantserde elektrische kabel 214
  600 Voltage V
  Mat, geleider TIN GETEXTEERDE KOPER
  Kleur, buitenmantel ZWART
  Getal, kernen 3
  Doorsnede, kernen 10 AWG
  Diameter, nominale 0.52 in
  Mat, isolatie CROSS-LINKED POLYOLEFIN
  Kleur van circuitidentificatie DONKERGRIJS- (KRACHTGELEIDER)
  ROOD, BLAUW (KRACHTGELEIDER)
  GROEN (GRONDGELEIDER)
  Mat, binnenjas NEOPRENE
  Mat, buitenmantel NEOPRENE
  Merknaam EXANE
  Fabrikant RSCC DRAAD EN KABEL
  Onderdeelnummer fabrikant 03C10

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link