← Terug naar categorie Pumps

Major Order For KSB In China voor de nieuwe Zhangzhou Power Plant

Aan het einde van 2016 kreeg de KSB Group een contract voor de levering van zes koelvloeistofpompen voor gebruik in de eerste twee units van de nieuwe Zhangzhou-elektriciteitscentrale. De hoofdaannemer is SEC-KSB Nuclear Pumps & Valves Co., Ltd., een joint venture die de order samen met KSB Aktiengesellschaft, Duitsland, afhandelt.

De order in het bereik van miljoenen euros omvat de levering van zes koelvloeistofpompen type RSR 750, elk aangedreven door een 10,000 V hoogspanningsmotor met een vermogen van 6600 kW. Het maximale debiet van elke set bestaande uit pomp en motor is ongeveer 24,500 kubieke meter per uur en het totale gewicht per pompset bedraagt ​​ongeveer 110 ton.

De levering zal daarnaast ook accessoires zoals speciale gereedschappen en onderdelen. De pompen zijn ingesteld om te worden geleverd in 2020 en 2021.

Zhangzhou is gelegen in de provincie Fujian in het zuidoosten van de People's Republic of China. Zodra de opdracht, zal de geplande Zhangzhou kerncentrale eenheden 1 + 2 een vermogen van 1200 megawatt elk. Een totaal van zes eenheden met een totale output van 7200 megawatt zijn gepland voor de Zhangzhou website.

KSB Ltd

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.