← Terug naar categorie Pumps

Lessen geleerd met Grundfos Ecademy

PantherMedia 4187343

Een van de grootste problemen waarmee we allemaal worden geconfronteerd, is het vinden van de tijd om toegang te krijgen tot informatie die voor ons nuttig zou zijn. Vaak is dit 'leuk om te hebben' informatie die inhoudt dat we de tijd kunnen vinden om meer algemene zakelijke onderwerpen te leren kennen. Dit is waar de online educatieve hub, de Grundfos Ecademy, kan helpen.

Speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van professionals in de pompindustrie, kunt u profiteren van de ingebouwde flexibiliteit van de Grundfos Ecademy. Dit betekent dat ongeacht of u zich richt op grote of kleine projecten, of dat u betrokken bent bij het leveren of specificeren van pompen binnen een huishoudelijke opstelling of in grotere commerciële gebouwen; of misschien werkt u voornamelijk binnen industriële toepassingen of bent u gespecialiseerd in waterbedrijven; er zijn specifieke modules die zijn ontworpen om u te helpen een dieper inzicht te krijgen in veel van de pompuitdagingen die u kunt tegenkomen.

Vandaag de dag levert de Grundfos Ecademy een breed scala aan onderwerpen, die 24 / 7 beschikbaar zijn vanaf een smartphone, tablet of computer en blijft het zijn belofte nakomen om een ​​breed scala aan thema's op te nemen. Dit betekent dat onderwerpen betrekking hebben op veel verschillende toepassingen, verschillende productfamilies van pompen en kijken naar de theorie achter de engineering. Voor het gemak worden al deze leermodules geleverd in hapklare brokken.

Lees meer en kijk welke van de vele onderwerpen u zullen aanspreken door te bezoeken www.grundfos.co.uk/ecademy

Grundfos Pompen BV

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link