← Terug naar de categorie Process Control & Automation

Ontdek hoe een overstap naar robots je concurrentievermogen kan helpen transformeren

abb robotica transformeren concurrentievermogen

Als je ooit hebt overwogen robots aan je productielijn toe te voegen, maar niet weet waar je moet beginnen, dan is ABB's seminar Switch to Robots precies wat je nodig hebt. Het seminar vindt plaats op de Milton Keynes-trainingssite van ABB op dinsdag 2nd juli 2019 en biedt een eenvoudige stap-voor-stapgids voor het introduceren van robotautomatisering op de werkvloer.

Beginnend met de vraag 'hoe weet u of u een robot nodig heeft?', Behandelt het evenement de belangrijkste aspecten van het ontwikkelen, specificeren en financieren van een robotinstallatie. ABB zal laten zien hoe u de juiste oplossing voor uw behoeften kunt ontwikkelen en hoe u het potentiële rendement op investering kunt berekenen dat kan worden behaald in verschillende soorten toepassingen.

Er zal ook de mogelijkheid zijn om te leren van de ervaringen van een MKB-fabrikant die robots op de werkvloer heeft geïntroduceerd, plus de kans om praktijkervaring op te doen met het bedienen van een robot in het Robot Training Center van ABB.

"Britse fabrikanten worstelen om gelijke tred te houden met andere toonaangevende landen die snel hoogwaardige producten tegen lage kosten kunnen produceren. Voor MKB-bedrijven in het VK die concurrerend willen blijven en hun productiviteit willen verhogen, moeten zij de nieuwste productietechnologieën omarmen, " zegt Nigel Platt, LBL Manager voor ABB Robotics in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

"Ons Switch to Robots-evenement is ontworpen om bedrijven te helpen bepalen of een robot nuttig kan zijn en uitleg over de stappen die ze moeten nemen om de beste oplossing voor hun vereisten te vinden."

Om uw plaats te reserveren, alstublieft bezoek hier of bel 01908 350300, ref. 'Schakel over naar robotseminarie - juli'.

ABB Drives & Motoren

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link