← Terug naar IT, Management Systems & Software categorie

Leading Simulation Platform versnelt vroege ontwerpverkenning en verhoogt productprestaties

Metso zal de volgende generatie van zijn stroomregelingsapparatuur sneller en economischer ontwikkelen dankzij een nieuwe overeenkomst met ANSYS (NASDAQ: ANSS), waardoor de toegang tot software en services voor engineeringsimulatie wordt uitgebreid.

Simulatie wordt meer en meer doordringend en wordt over de gehele levenscyclus van het product overgenomen. ANSYS-simulatie stelt Metso in staat verder te gaan dan het maken van complete digitale prototypen en de grenzen van simulatie vooraf in het ontwikkelingsproces uit te breiden naar digitale verkenning. Deze overeenkomst geeft Metso toegang tot het multiphysics simulatieplatform van ANSYS om een ​​reeks producten te ontwerpen en ontwikkelen voor de olie- en gas-, pulp- en papier- en procesindustrie. Metso heeft ook flexibele toegang tot licenties en deskundige services om onbeperkte samenwerking mogelijk te maken om haar innovatieve producten digitaal te modelleren, simuleren en testen.

Vroege ontwerpbeslissingen vast te dicht bij procent van de ontwikkelingskosten van een product 80. Met ANSYS 'digitaal exploratie-mogelijkheden, kan Metso honderden mogelijke concepten te testen vroeg in de ontwerpfase en snel een aantal productgroepen prestatie-eisen te beoordelen. Metso designers en product engineers kunnen ook optimale combinaties te identificeren terwijl het elimineren afgelegen ontwerpen van oplossingen die de veiligheid te verbeteren ontwikkelen, downtime te minimaliseren en te zorgen voor een probleemloze werking van processen bij klanten - bespaart tijd en geld.

"Voor meer dan 90 jaar, hebben we superieure kleppen aan onze klanten in de olie- en gasindustrie, pulp en papier, raffinage en chemische industrie. Onze klanten profiteren van de simulatie door middel van betere prestaties, veiligheid en betrouwbaarheid van onze producten ", zegt Jukka Borgman, directeur van de technologische ontwikkeling, Metso. "Door het gebruik van simulatie in het begin van het ontwerpproces, kunnen wij ontwerpen en testen iteraties in uren in plaats van dagen of weken. Dit is een enorm voordeel voor onze productontwikkeling, waardoor we om te bezuinigen het aantal laboratoriumtests, terwijl het verhogen van de prestaties, veiligheid en betrouwbaarheid, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit van het product of de invloed van onze bottom line. "

"Metso wordt algemeen erkend voor zijn productkwaliteit en geavanceerde flow control-technologieën. Ze zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van enkele van de meest efficiënte en effectieve producten voor flow control, mijnbouw en aggregaten ter wereld, "zei Rob Harwood, directeur van de wereldwijde industrie, ANSYS. "Deze complexe machines laten zien hoe engineering-simulatie de kern vormt van het ontwerp van de volgende generatie industriële producten. We zijn ervan overtuigd dat ons simulatieplatform de productprestaties en hun ontwikkelingsprocessen van Metso verder zal verbeteren door volledige digitale prototyping te ondersteunen en hen in staat te stellen nog meer digitale verkenningen vooraf te doen in het ontwerpproces. "

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.