← Terug naar categorie Enviro Monitoring, Recycling & Afvalwater

Toonaangevende Electrochlorination-systeem nu goedgekeurd voor gebruik op openbare watervoorzieningen

electrochlorinatiesysteem

Een van de toonaangevende fabrikanten van industriële en commerciële waterbehandelingsoplossingen in het VK heeft aangekondigd dat het elektrochlorinatiesysteem is goedgekeurd voor gebruik op openbare watervoorzieningen in het Verenigd Koninkrijk.

Gaffey Technical Services, dat internationaal erkend is vanwege zijn technische expertise en innovatieve productontwikkeling, heeft onthuld dat zijn Hyprolyser® 280-2200-systeem nu is goedgekeurd krachtens Regulation 31 van de 2000-voorschriften voor watervoorziening (waterkwaliteit).

Dit erkent verder de kwaliteit van het Hyprolyser-systeem dat reeds aanzienlijk succes heeft gevonden bij verschillende water- en algemene verwerkingstoepassingen.

Het Gaffey Hyprolyser®-systeem is alom bekend in commercieel en gemeentelijk afvalwater, particuliere drinkwatervoorziening en zwembadtoepassingen. Het maakt gebruik van toonaangevende technologie om natriumhypochloriet te genereren door een elektrische stroom toe te passen op een water- en zoutoplossing. Dit elimineert de noodzaak dat chloor op de locatie wordt opgeslagen en biedt dus een betrouwbare, milieuvriendelijke oplossing voor het desinfecteren van water met een laag risico.

"Deze nieuwste herkenning is een belangrijke prestatie en is een volgende stap in de vooruitgang die we hebben geboekt met het Hyprolyser®-productgamma," opmerkingen technisch directeur, Andrew Gaffey.

"Er zijn meer dan 300 Hyprolyser®-systemen in gebruik bij grote waterbehandelingsapplicaties over de hele wereld. Deze omvatten themaparken, afvalwaterzuiveringsinstallaties, industriële en voedselbereidingsprocessen, plus spraakmakende installaties zoals het Edinburgh Royal Commonwealth Pool, Center Parcs in Woburn Forest en het project Logan Solar Water Treatment in Queensland, Australië.

"Dit nieuwe nalevingsniveau voor gebruik in drinkwater toont aan dat ons Hyprolyser® 280 - 2200-systeem een ​​product van hoge kwaliteit genereert en voldoet aan strenge normen voor chemische onzuiverheden en toxicologie. Dit opent een hele reeks nieuwe mogelijkheden voor het Hyprolyser®-systeem en stelt veel meer organisaties in staat te profiteren van de vele voordelen die het biedt. "

De Hyprolyser® biedt zeer hoge normen voor product- en gebruikersveiligheid. Het gebruikt zout voor het elektrochloreringsproces en produceert een chlooroplossingsterkte onder 1%. Dit elimineert zowel het corrigerende onderhoud van chloorinjectoren als de noodzaak om gevaarlijke chemicaliën op basis van chloor te verwerken.

Het resultaat is een werkgebied met een laag risico, eenvoudige operationele vereisten die gemakkelijk kunnen worden afgehandeld door niet-technisch personeel, en een vermindering van zowel de behoefte aan pH-correctiechemicaliën als regelmatig gespecialiseerd onderhoud, die allemaal een positief effect hebben op het geheel levensduur systeemkosten.

Het systeem is onafhankelijk beoordeeld op classificatie van gevaarlijke zones, wat aantoont dat alle modellen in het Hyprolyser® 280-2200-bereik geen externe gevaarlijke zones creëren.

Het unieke Hyprolyser®-ontwerp is eenvoudig in gebruik en onderhoud en biedt betrouwbaarheid op de lange termijn van de elektrolyseerder. Nu ook beschikbaar op verhuurbasis kan het zeer kosteneffectief zijn, waardoor de gebruiker het systeem kan financieren uit de kostenbesparingen die het genereert.

Sinds 2014 Gaffey Hyprolyser®-producten heeft geëxporteerd naar meer dan 17 verschillende landen, waaronder Canada, Australië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Voor meer informatie bezoek www.gaffey.co.uk, E-mail [Email protected] of bel + 44 (0) 1254 350180

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link