← Terug naar categorie Pumps

Het is een spel, set en pomp voor Grundfos op Wimbledon!

Grundfos Wimbledon-ondersteuning

Wimbledon is het oudste tennistoernooi ter wereld en is de enige major die op gras wordt gespeeld. Elk jaar volgen maar liefst 1 miljard mensen de actie en met 500,000-mensen is dit het grootste jaarlijkse sportevenement in Europa.

Zo'n enorme onderneming vertrouwt op vele verborgen helden, zoals een breed scala aan pompen die bij de verschillende processen betrokken zijn. Deze omvatten vereisten voor verwarmen / koelen, primaire en secundaire warm- en koudwaterbehoeften; een reeks pressurisatie-eenheden en meerdere boostersets; samen met de relevante bedieningspanelen die allemaal gekoppeld zijn aan een gebouwbeheersysteem.

Een andere uitdaging voor een locatie in het Verenigd Koninkrijk is het weer en om de continuïteit van het spel te garanderen, een tweede rechtbank - Hof nr. 1 is opnieuw geconfigureerd en heeft onlangs een intrekbaar dak laten monteren voor een bedrag van £ 70m. De pompoplossing om deze opknapbeurt te ondersteunen, omvat 48 Grundfos Unilift drainagepompen. Hun rol is om snel en effectief overtollig water te verwijderen dat kan worden veroorzaakt door hevige regen.

Daarnaast ondersteunen een reeks andere circulatiepompen, boostersets en vele aanvullende pomponderdelen allemaal het nieuwste hoofdstuk in het lopende masterplan van Wimbledon.

Grundfos is verheugd om hun rol in het bedienen van pompsystemen te blijven spelen om deze werkelijk iconische locatie te ondersteunen. Bezoek www.grundfos.co.uk om te zien hoe uw project zou kunnen profiteren van een samenwerking met ons.

Grundfos Pompen BV

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link