← Terug naar categorie Inspectie en zichtsystemen

FLIR-thermische camera's integreren met MATLAB-softwareoplossingen

gezichtsdetectie volgen

FLIR Systems is een samenwerking aangegaan met MathWorks® om MATLAB-softwareoplossingen aan te bieden voor gebruikers van thermische camera's van R & D / Science-kwaliteit.

Als gevolg van deze samenwerking kunnen FLIR R & D / Science-klasse thermische camera's nu naadloos worden geïntegreerd in MATLAB. De FLIR-camera's zijn volledig compatibel met GigE Vision en GeniCam, waardoor ze op afstand kunnen worden bestuurd en volledig temperatuurgekalibreerde thermische beelden in MATLAB kunnen worden gestreamd, zeer eenvoudig.

Het is niet nodig om software-ontwikkelkits voor leveranciers te vertalen. In plaats daarvan kunt u met de standaardinterface snel een hoge gevoeligheid instellen voor thermische gegevens van de FLIR-camera rechtstreeks naar MATLAB, zodat u zich kunt concentreren op het ontwikkelen van uw toepassing.

MATLAB-scripts

MATLAB-scripts gebruiken in FLIR ResearchIR-software

Er zijn nu veel manieren om de thermische camera's van FLIR te integreren met de krachtige analyse van MATLAB-softwareoplossingen.

Door middel van een reeks nieuwe technische notities en video's, kunt u snel leren hoe u gegevens van uw FLIR thermische camera's rechtstreeks naar MATLAB kunt streamen, hoe u MATLAB-scripts in ResearchIR-software kunt importeren en hoe u FLIR ResearchIR-filmbestanden rechtstreeks in MATLAB kunt openen voor verdere analyse en gegevensverwerking.

FLIR heeft ook voorbeeldprogramma's ontwikkeld om u te helpen beter te begrijpen hoe u de kracht van FLIR thermische camera's kunt benutten met de geavanceerde programmeeromgeving van MATLAB.

Voor meer informatie kunt u bezoek hier of neem contact FLIR Systems on + 32-3665-5100 / [Email protected].

FLIR Commercial Systems

Wij ontwerpen, produceren en Market Thermal Imaging Infrared Camera

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via