← Terug naar categorie Industry News

Industrie 4.0, IIoT en automatisering Fuel Smart Solution Groei in industriële kleppen en actuatoren markt

Frost Sullivan-logo

Fabrikanten die effectief kwaliteitsbeheer en superieure betrouwbaarheid bieden om een ​​concurrentievoordeel te behalen, vinden Frost & Sullivan

De nieuwste analyse van Frost & Sullivan, European Industrial Valves and Actuators Market, Forecast to 2024, onthult dat de primaire factoren die de $ 5.8 miljard markt naar $ 7.05 miljard leiden door 2024 een verhoogde focus op automatisering in verschillende bedrijfstakken omvatten om operationele efficiëntie en initiatieven zoals de industrie te verbeteren 4.0 en Industrial Internet of Things (IIoT). Fabrikanten die hoge betrouwbaarheid bieden met effectieve kwaliteitsbeheersystemen, zijn het best geplaatst om groeivooruitzichten te benutten.

"Initiatieven zoals Industry 4.0 en IIoT zullen naar verwachting de groei van slimme oplossingen bij de beste deelnemers in de Europese markt voor kleppen en aandrijvingen stimuleren," zei Vinitha Viswanathan, Senior Research Analyst, Industrials bij Frost & Sullivan. "Deelnemers uit Tier I en II zijn echter nog steeds sceptisch over investeringen in slimme technologieën vanwege ongeschoold personeel en grote initiële investeringen."

Frost & Sullivan's laatste rapport, Analyse van de Europese markt voor industriële kleppen en aandrijvingen, voorspelling voor 2024, gaat diep in op de factoren en trends die de groei beïnvloeden in de sector industriële kleppen en aandrijvingen in Europa. Belangrijke marktfactoren en beperkingen, segmentgewijze omzetprognose, gedetailleerd marktaandeel en concurrentieanalyse en groeivooruitzichten worden allemaal besproken.

Voor meer informatie over deze analyse, alstublieft Klik hier

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via