← Terug naar categorie Industry News

Emerson en de Colorado State University werken samen aan het nieuwe innovatiecentrum voor brouwen

Colorado State University fermentatie

Geavanceerde faciliteit maakt gebruik van Emerson's deskundigheid op het gebied van eten en drinken om technologie en opleidingsmogelijkheden voor studenten te creëren

Emerson heeft vandaag een samenwerking aangekondigd met Colorado State University (CSU), in de Verenigde Staten, om het Emerson Brewing Innovation Center te bouwen, waar studenten praktijkervaring opdoen met behulp van de nieuwste automatiseringstechnologieën. Gefinancierd door een gezamenlijke investering, zal het centrum fungeren als de belangrijkste educatieve hub voor het programma Fermentation Sciences and Technology en zal het geavanceerde competenties voor digitale transformatie versterken, terwijl het industriële Internet of Things-tijdperk (IIoT) de industrie blijft evolueren.

Met het aantal Amerikaanse brouwerijen nemen 321-percentages toe van 2007 tot 2017er is een groeiende vraag naar hoogopgeleide werknemers met expertise in fermentatiewetenschappen en vaardigheid in automatiseringstechnologieën. Emerson's geavanceerde automatiseringsoplossingen maken brouwerijen mogelijk om de operaties te optimaliseren, kwaliteitsproblemen in realtime te detecteren en aan te pakken, de uitvaltijd te verkorten en omschakelingen in te korten die optreden wanneer de ene drank wordt vervangen door een andere in de productie.

De CSU-afdeling Food Science en Human Nutrition trekt diverse, eersteklas studenten aan om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar technologie in de sector.

"Dergelijke samenwerkingsverbanden stellen ons in staat om onze studenten ervaring met industriestandaarden te bieden en hen te helpen zich voor te bereiden op de arbeidsmarkt," zei Jeff Callaway, associate director van Fermentation Science and Technology bij CSU. "Het nieuwe centrum zal ons academische programma voor gistingswetenschappen verbeteren en de banden met de industrie versterken."

Het Emerson Brewing Innovation Center opent dit najaar in het Gifford-gebouw op de hoofdcampus van CSU in Fort Collins en biedt twee brouwsystemen waarmee studenten ervaring kunnen opdoen met behulp van de nieuwste real-world technologieën die innovatie in de industrie stimuleren. Emerson Impact Partner Lakeside zal de systemen bouwen die elementen bevatten van Emerson's Plantweb ™ -portfolio van IIoT-technologieën die worden gebruikt in brouwautomatisering: een DeltaV ™ gedistribueerd regelsysteem, Micro Motion ™ flowmeters, Rosemount ™ -meettechnologie en ASCO ™ en Baumann ™ -kleppen.

Emerson's samenwerking met CSU is een van de meer dan 350-partnerschappen voor voortgezet onderwijs wereldwijd die het vinden van oplossingen ondersteunen om de vaardighedenkloof in digitale automatiseringstechnologieën aan te pakken.

"We zijn gericht op het helpen bij het trainen van de digitale beroepsbevolking van de toekomst en het bevorderen van onderwijs, innovatie en diversiteit in de industrie," zei Lal Karsanbhai, executive president van Emerson's Automation Solutions-bedrijf. "Het Emerson Brewing Innovation Center zal het begin markeren van een sterke en voortdurende samenwerking met CSU."

Emerson doneert $ 10,000 aan een CSU-diversiteitsbeurs om het Brewing Innovation Center en een beurs voor het fermentatieprogramma op te zetten.

Ga naar voor meer informatie over Emerson's oplossingen voor het brouwen Emerson.com/brewing.

Emerson Automation Solutions

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.