← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

WWEM 2010 Conferentiedetails aangekondigd

's werelds grootste milieu-monitoring evenement

De organisatoren van WWEM 2010, 's werelds grootste milieumonitoringevenement, hebben aangekondigd dat de conferentietitel dit jaar' Watermonitoring in de 21st Century 'zal zijn.

De conferenties geven informatie over de nieuwste voorschriften met betrekking tot de bewaking van processen en effluenten met gezaghebbende sprekers van de Environment Agency, ABB, SIRA en UKAS.

Gedurende twee dagen (10th en 11 november) in het Telford International Center, wordt de conferentie op beide dagen herhaald en voorgezeten door British Water.

Sprekers van het Milieuagentschap zullen een update geven over betere regelgeving en de milieuvergunningsverordeningen (EPR) en het nieuwste standpunt over zelfcontrole door exploitanten (OSM) en de rol van MCERTS en bewaking van de machinebewaking (OMA) bij het ondersteunen van de overgang naar OSM voor industrie en de Water Utilities.

ABB zal een instrumentatieperspectief bieden voor MCERTS en de zelfcontrole van effluentstroom onder EPR en OMA.

Het is nu meer dan 5 jaar geleden dat het eerste MCERTS Site Conformity Inspection Certificate werd uitgegeven. In deze periode zijn bijna 4000-inspecties op locatie uitgevoerd en een spreker van Sira zal de nieuwste adviezen voor procesoperators schetsen en mogelijke toekomstige ontwikkelingen toelichten.

UKAS zal een overzicht geven van de manier waarop het samenwerkt met toezichthouders in de waterindustrie en hoe regelgevingsvereisten worden geïnterpreteerd met betrekking tot ISO 17025 en UKAS-accreditatie. De presentatie bevat ontwikkelingen in de 21ST eeuw met de nadruk op sampling.

WWEM 2010 zal ook een programma bevatten met meer dan 70 Workshops en een internationale tentoonstelling met de meerderheid van 's werelds toonaangevende leveranciers van test- en monitoringinstrumenten en -diensten. Toegang tot de tentoonstelling en workshops zal gratis zijn (besparing van een dagelijkse toegangsprijs van £ 20) voor alle vooraf geregistreerde bezoekers, die ook recht hebben op gratis parkeerplaatsen op het terrein, gratis lunches en drankjes op beide dagen van het evenement.

Toegang tot de conferentie is £ 55 / dag of £ 100 voor beide dagen.

De WWEM 2010-organisatoren hebben gemeld dat het merendeel van de stands op de tentoonstelling al gereserveerd is en dat de rest wordt toegewezen op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Verdere details zijn te vinden op www.wwem.uk.com of contact;

Marcus Pattison
Oak Court Business Center
Sandridge Park, Porters Wood
St. Albans, Hertfordshire
AL3 6PH
ENGELAND
Telefoon: + 44 (0) 1727 858840
Fax: + 44 (0) 1727 840310

E-mail: [Email protected]
www.wwem.uk.com

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.