← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

WWEM 2010 Conference gegevens aangekondigd

's werelds grootste milieu-event monitoring

De organisatoren van WWEM 2010, 's werelds grootste milieumonitoringevenement, hebben aangekondigd dat de conferentietitel dit jaar' Watermonitoring in de 21st Century 'zal zijn.

De conferentie presentaties zullen informatie over de nieuwste regelgeving met betrekking tot proces-en afvalwater controle met gezaghebbende sprekers uit de Environment Agency, ABB, SIRA en UKAS bieden.

Het vindt plaats over twee dagen (10th en 11th november) aan het Telford International Centre, zal de conferentie worden herhaald op beide dagen en wordt voorgezeten door de Britse Water.

Sprekers uit het Environment Agency zal een update over betere regelgeving en de milieuvergunningen Verordeningen (EPR) en verstrekken zij de laatste positie op operator zelfcontrole (OSM) en de rol van MCERTS en Operator Monitoring Assessment (OMA) in de ondersteuning van de overgang naar OSM voor de industrie en de Water Utilities.

ABB zal een instrumentatie perspectief te bieden aan MCERTS en de Self Monitoring van het afvalwaterdebiet onder EPR en OMA.

Het is nu meer dan 5 jaar sinds de eerste MCERTS Site conformiteitsinspectie certificaat is afgegeven. Gedurende deze periode hebben bijna 4000 plaatse inspecties uitgevoerd en een spreker van Sira zal de meest recente advies voor proces-operators schetsen en uitleggen waarschijnlijke toekomstige ontwikkelingen.

UKAS zal een overzicht van hoe deze samenwerkt met de toezichthouders in de waterindustrie en hoe regelgeving geïnterpreteerd met betrekking tot ISO 17025 en UKAS accreditatie bieden. De presentatie zal de ontwikkelingen in de 21st eeuw onder andere met de nadruk op de bemonstering.

WWEM 2010 zal ook een programma bevatten met meer dan 70 Workshops en een internationale tentoonstelling met de meerderheid van 's werelds toonaangevende leveranciers van test- en monitoringinstrumenten en -diensten. Toegang tot de tentoonstelling en workshops zal gratis zijn (besparing van een dagelijkse toegangsprijs van £ 20) voor alle vooraf geregistreerde bezoekers, die ook recht hebben op gratis parkeerplaatsen op het terrein, gratis lunches en drankjes op beide dagen van het evenement.

Toegang tot de conferentie zal worden £ 55 / dag of £ 100 voor beide dagen.

De WWEM 2010 organisatoren hebben gemeld dat de meerderheid van de stands op de tentoonstelling zijn al gereserveerd en dat de rest wordt op een first-come, first-served basis worden toegewezen.

Verdere details zijn te vinden op www.wwem.uk.com of neem contact op;

Marcus Pattison
Oak Court Business-centrum
Sandridge Park, Portiers Hout
St. Albans, Hertfordshire
AL3 6PH
ENGELAND
Telefoon: + 44 (0) 1727 858840
Fax: + 44 (0) 1727 840310

E-mail: [Email protected]
www.wwem.uk.com

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.