← Terug naar categorie Pumps

WILDEN ® de wereldwijde marktleider in AIR-dubbelmembraanpomp-membraan (AODD) POMPTECHNIEK debuteert HAAR NIEUWE WEBSITE EN CORPORATE BROCHURE

Wilden de vernieuwde website

Wilden®, de wereldleider in luchtgedreven dubbel diafragma (AODD) pomptechnologie, is verheugd aan te kondigen dat het zijn website heeft herontworpen en een nieuwe bedrijfsbrochure heeft gemaakt. Het debuut van deze nieuwe marketingtools is ontworpen om samen te vallen met de uitrol van de Pump Solutions Group's (PSG®) nieuwe campagne "One Company-One Customer".

Gevonden bij www.wildenpump.com, De vernieuwde website van Wilden bevat een nieuwe merkstijl die aantoont dat Wilden, samen met alle werkmaatschappijen van PSG, zich heeft gecommitteerd aan één stem en hetzelfde imago, met behoud van de individuele merkintegriteit. Hoewel het uiterlijk van de nieuwe website van Wilden anders is, bevat het dezelfde diepgaande informatie over het bedrijf, de pompproducten en de markten die het bedient. Bezoekers hebben ook toegang tot de Wilden-website via de nieuwe site van PSG, te vinden opwww.psgdover.com.

Naast de bijgewerkte website heeft Wilden een nieuwe bedrijfsbrochure gemaakt met de meest actuele productinformatie over de lijn van innovatieve AODD-pompen en -accessoires van Wilden, evenals de geavanceerde luchtdistributiesystemen (ADS). De brochure bevat ook uitleg en illustraties over de industrieën die Wilden bedient, waaronder energie, proces, hygiëne en water en afvalwater.

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.