← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

VIBRATIEMONITORENDOCENTEN SENSONICS VLIEGT DE BRITSE VLAG IN CHINA

Meetapparatuur exporteren

Meetapparatuur exporteren vanuit het Verenigd Koninkrijk naar China

deze dagen worden een zeldzaamheid, maar SENSONICS, specialist in conditiebewaking, is zeker de vlag aan het voeren voor de Britse industrie. Om deze voortdurende toewijding te onderstrepen, heeft Sensonics onlangs tentoongesteld op de Miconex-beurs in Shanghai in samenwerking met hun exclusieve Chinese partners, Star Royal Industry and Engineering.

Hoewel dit jaar het evenement niet bijzonder goed werd bijgewoond door Britse bedrijven, vertegenwoordigt de show toch een van de grootste instrumentententoonstellingen in China met belangrijke marketingkansen. Bezoekersaantallen waren uitstekend met veel vragen om op te volgen van systeemintegratoren, fabrikanten van OEM-apparatuur en eindgebruikers uit de olie-, gas-, ijzer- en staalsector.

Russell King, Managing Director bij Sensonics, merkte op: "We kunnen in de minderheid zijn als een Brits bedrijf dat meetapparatuur naar China exporteert, maar er is nog steeds vraag naar apparatuur voor de controle van trillingen met hoge integriteit voor kritieke fabrieksprocessen. De thuismarkt kan niet hetzelfde niveau van technologie of productkwaliteit bieden ". De aanwezigheid van Sensonics bij Miconex China is een ander voorbeeld van succes in deze regio en onderstreept hun inzet voor de ontwikkeling van de meest effectieve oplossingen voor toepassingen voor trillingen, verplaatsing en snelheidsbewaking in de hele wereld.

Voor meer informatie contact op met;

Sensonics Ltd, Berkhamsted, Hertfordshire
Tel: + 44 (0) 1442 876833. Fax: + 44 (0) 1442 876477

E-mail: [Email protected] Web: www.sensonics.co.uk

Sensonics Ltd

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.