← Terug naar categorie Poederverwerking en -verwerking

Poeders voor Additive Manufacturing Seminar begrijpen

seminar voor additieve productie

Powder flow-specialisten, Freeman Technology, zullen een seminar 'Understanding Powders for Additive Manufacturing' organiseren op de 11e June 2019 in het Hilton Birmingham Metropole, Verenigd Koninkrijk.

Het gratis eendaagse evenement zal een inleiding zijn in de principes van poederreologie en hoe de bijbehorende methodologieën kunnen worden toegepast om additieve productietoepassingen te begrijpen en te optimaliseren. Het seminar zal presentaties bevatten van Jamie Clayton, Operations Director bij Freeman Technology, die een inleiding zal geven in het begrijpen en meten van poederstroom en poedergedrag.

Afgevaardigden krijgen ook de gelegenheid om kennis te nemen van experts uit de industrie over de uitdagingen van processen voor het verwerken van poeder, inclusief bijdragen van de volgende:

  • 'Het potentieel van additieve productie ontsluiten' - Dr. Jason Dawes, Technology Manager - Materials Engineering, het Manufacturing Technology Center (de MTC)
  • 'Kwantificering van de grootte en vorm van metaalpoeders voor additieve productie' - Cathryn Langley, productmanager, Malvern Panalytical
  • 'Het belang van poederreometrie om de verschillen tussen polymeerpoeders voor selectieve lasersintering te beoordelen' - Enrico Gallino, materiaalspecialist, Ricoh

Er is ook een mogelijkheid voor afgevaardigden om een ​​demonstratie te zien van FT4 Powder Rheometer® van Freeman Technology.

Ga naar de website om toegang te krijgen tot de volledige agenda Freeman Technology website.

Freeman Technology Ltd

Handtekening: Brons lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via