← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

TOTAAL GAAT OPNIEUW UIT ALS INNOVATIENAAF GROEIT

Totale verwerking en verpakking

Total Processing & Packaging 2010 heeft haar vloeroppervlakte voor de tweede keer verhoogd omdat bedrijven zich blijven aanmelden voor de grootste verwerkings- en verpakkingsbeurs in het Verenigd Koninkrijk. Vanwege de hoge vraag hebben organisatoren Reed Exhibitions nu een nieuwe 745.5 -m² beschikbaar gesteld.

De eerste toewijzing van extra ruimte die aan het begin van het jaar werd vrijgegeven, is al opgevuld en heeft geleid tot de verdubbeling van de verpakkingsinnovatiehub, die zich zal concentreren op verpakkingsmaterialen, containers, verpakkingsontwerp en marketing, slim en intelligent verpakking en duurzame oplossingen. Toonaangevende namen in de Hub zijn Artenius PET Packaging, Avery Denison, BCP Fluted Packaging, Clarke Rubicon, Plastique, Sleeve Solutions en Blikproducten.

Een andere belangrijke ontwikkeling als gevolg van het verhoogde vloeroppervlak is het gloednieuwe Robotics & Industrial Vision Pavilion in samenwerking met BARA en UKIVA. Het paviljoen zal de nieuwste technologische oplossingen presenteren die bedrijven in staat stellen hun productiviteit te verhogen en tegelijk efficiency-besparingen opleveren.

"We zijn erg blij met de sterke deelname van exposanten aan Total Processing & Packaging", zegt Ian Crawford, hoofd van Group Exhibition Director. "Het is duidelijk dat, hoewel de economische situatie moeilijk blijft, veel bedrijven zich realiseren dat er nog steeds zaken te doen zijn en dat het daarom belangrijk is om zichzelf zo effectief mogelijk te promoten en zichzelf voor te doen tegenover hun potentiële klanten.

"Sinds de zeer succesvolle PPMA-show van vorig jaar hebben we zeker een kentering gezien in de sectoren verwerking en verpakking. Veel bedrijven melden een sterke orderintake in het laatste kwartaal van 2009 en het begin van 2010. Total Processing & Packaging is perfect getimed voor deze bedrijven om optimaal te kunnen profiteren van de zeer positieve signalen, en functies zoals de Packaging Innovation en Interphex Hubs en het Vision & Vision Vision Vision zullen bezoekers helpen bij de bedrijven die hen de juiste oplossingen voor hun verpakkings- en verwerkingsvereisten. "

Verdere hoogtepunten van de tentoonstelling zijn een reeks toegewijde gratis te volgen seminars in zowel de Packaging Innovation- als de Interphex-hubs, en de Design Challenge, waar ontwerpers en verpakkingsfabrikanten en machinefabrikanten samenwerken om kansen te verkennen voor het creëren van nieuwe producten, de markt toepassingen en consumentenervaringen.

Total Processing & Packaging 2010 vindt plaats op de NEC van mei 25th tot 27th. Bezoekersregistratie, die een snelle toegang tot de tentoonstelling op de dag mogelijk maakt, is nu geopend op www.totalexhibition.com/register. De website bevat ook gedetailleerde informatie over de tentoonstelling, inclusief reis- en accommodatie-advies en uitgebreide bedrijfs- en productinformatie van individuele exposanten.

Bedrijven die geïnteresseerd zijn in exposeren moeten contact opnemen met Graham Earl op 020 8910 7890, E-mail: [Email protected].

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.