← Terug naar categorie Pumps

RIJKER SUCCES OP ACHEMA 2012

Het bijwonen van 's werelds grootste tentoonstelling voor procesapparatuur voor de chemische industrie bleek een verstandige investering voor Richter Chemie-Technik GmbH, onderdeel van de in de VS gevestigde IDEX Corporation, met positieve feedback van de industrie over hun complete reeks met PFA beklede pompen en kleppen.

De gigantische ACHEMA-tentoonstelling in Frankfurt, die slechts om de drie jaar wordt gehouden, heeft indrukwekkende statistieken en is zeker een van de reuzen van de tentoonstellingswereld met 11-afzonderlijke zalen van 136,400 vierkante meter tentoonstellingsruimte. Gehouden van de 18th tot de 22nd van juni, trokken de expositie en het bijbehorende congres, waaronder 900-lezingen in de industrie, 167,000-bezoekers naar de 3,773-exposanten, waarvan 1,000 zich in de groep "Pompen, compressoren, kleppen en hulpstukken" bevond.

Lutz Rosin, Marketing Executive bij Richter Chemie-Technik GmbH, merkte op: "We hebben meer dan 40 jaren op ACHEMA geëxposeerd, maar het is nog steeds een enorm engagement voor alle exposanten die onze ingenieurs en verkopers nodig hebben voor de hele week, in naast de daadwerkelijke logistiek van exposeren, maar het is ook een zeldzame kans waar vrijwel de gehele chemische procesindustrie een week lang samenkomt. "

"Het was een succesvolle beurs voor ons, die ons de gelegenheid gaf om uit de eerste hand te praten met onze wereldwijde klanten en distributeurs en om het nieuwe assortiment van met PFA beklede, zeer corrosiebestendige magnetische aandrijving en mechanisch afgedichte pompen te introduceren, specifiek gericht op middelzware belastingen. toepassingen in de procesindustrie. Daarnaast hebben we verschillende handige aanwijzingen gekregen over wat voor soort apparatuur de klanten nodig hebben voor hun installaties en wat zij in de toekomst van Richter verwachten. Dus een zeer succesvolle oefening voor ons. "

Colin Simpson, Sales Director bij Richter's distributeurs in het Verenigd Koninkrijk, Tomlinson Hall Ltd, Billingham, voegde toe: "Het is een enorme tentoonstelling maar waarschijnlijk de belangrijkste voor onze branche. De feedback van de klanten van onze en andere distributeurs was zeer positief. Het nieuwe assortiment pompen voor middelzware doeleinden werd bijzonder goed ontvangen. "

In 2013 exposeert Richter in Beijing op ACHEMASIA, het Aziatische equivalent van ACHEMA.

Voor meer informatie bezoek aub www.richterpumps.co.uk of neem contact Tomlinson Hall op (01642) 379500.

Tomlinson Hall & Co

Distribueer pompen wereldwijd voor tal van OEM's

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.