← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

KONINGIN'S PRIJZEN VOOR AESSEAL

De AES Engineering Ltd. Group, die handelt als AESSEAL, heeft een Queen's Award voor Enterprise ontvangen: International Trade 2011.

Jonathan Wilkinson, Chief Executive Officer, zei: "AES Engineering Limited en haar dochterondernemingen AESSEAL hebben eerder 11 Queen's Awards gewonnen sinds 1988. Ik ben toegetreden tot AES Engineering Ltd. als onderdeel van het Graduate Development Program in 1993. Elke Queen's Award geeft het bedrijf het recht om het Queen's Award-embleem voor 5-jaren te gebruiken. Tussen 1993 en 2011, mijn hele werkzame leven met het bedrijf, hebben we het embleem voortdurend gebruikt, vaak voor meerdere prijzen.

In januari werd 2011 I gepromoveerd tot het bestuur van AES Engineering Ltd. Ik ben heel blij dat een van mijn eerste successen is geweest om ervoor te zorgen dat AESSEAL het Queen's Award-embleem nog een 5-jaren kan gebruiken, omdat we bij AESSEAL trots en bevoorrecht zijn om ons merk te associëren met de Queen's Awards for Enterprise. "

AES Engineering Ltd. wordt sinds 1979 verhandeld. Het ontwerpt en produceert mechanische afdichtingen en afdichtingssystemen die worden gebruikt in roterende apparatuur, zoals pompen, om te voorkomen dat vloeistoffen en gassen het milieu binnendringen. Het is de vierde grootste fabrikant van mechanische afdichtingen ter wereld en meldt dat het een klantbehoud van 90% en een tevredenheidsbeoordeling van 99% heeft (volgens klanttevredenheidsonderzoeken).

In de afgelopen 6-jaren meldt het bedrijf dat de overzeese inkomsten meer dan verdubbeld zijn en meer dan driekwart van zijn output is nu geëxporteerd naar meer dan 100-landen. AESSEAL meldt dat de omzet van de Groep £ 104 miljoen bedroeg in 2010 in vergelijking met £ 84.2 miljoen in 2009 en dat het verkoopbudget £ 120 miljoen is voor 2011. In 1988, toen het bedrijf zijn eerste Queen's Award Group won, was de omzet £ 2.09 miljoen. Het bedrijf gelooft dat het succes te danken is aan voortdurende investeringen in geavanceerde technologie en uitzonderlijke pre- en postverkoop, waardoor het kan concurreren met een aantal geschatte 1000-bedrijven over de hele wereld die soortgelijke producten produceren.

Voor meer informatie contact opnemen met:

Andy Brown, Marketing Manager, AESSEAL plc, Global Technology Center, Mill Close, Rotherham, S60 1BZ, E-mail: [Email protected], Tel. Nee: 01709 514220

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.