← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Prestigieuze milieuprijs voor recyclingsysteem HACH LANGE's

HACH LANGE is beloond voor zijn innovatieve regeling recycling van gebruikte cuvetten door rechters bij een van de meest prestigieuze prijzen in Europa duurzaamheid, slaan af hevige concurrentie van honderden andere bedrijven.

Een jury van politici en de industrie leiders gekozen HACH LANGE als een van de drie winnaars van de 'Meest Duurzame Producten en levering van' categorie in De Duitse Sustainability Awards.

De jury was onder de indruk van de ecologische benadering van cuvette testen gebruikt voor water analyse. Duizenden kuvettentesten worden elke dag gebruikt om de inhoud van vloeistoffen in sectoren zoals water, afvalwater, productie, voedsel, drank en macht te analyseren.

Het Milieupark in Duitsland bevordert het herstel van giftige stoffen uit HACH LANGE reagensbuizen waaronder bijvoorbeeld, COD buizen waaruit Mercury, Zilver en chroom worden teruggewonnen. Meer dan 70% van de terugkerende bevat materialen die hergebruikt of gerecycled.

Het was de beslissing van HACH LANGE om gebruikte cuvetten en de chemicaliën die worden gebruikt in het analyseproces van klanten in heel Europa dat de rechters gevraagd beveel HACH LANGE recyclen. Door dit te doen, heeft het bedrijf drastisch mogelijke gezondheids-en veiligheidsaspecten verbonden om verontreiniging met gevaarlijke chemische stoffen verminderd.

De Duitse Sustainability Award is ingesteld door de wetenschapsjournalist Stefan Schulze-Hausmann in 2008. De prijsuitreikingen bedrijven die commercieel succes verbinden met sociale verantwoordelijkheid en bescherming van het milieu.

In een reactie namens HACH LANGE, Mathew Dillon, UK Sales Director, zegt: "Als verantwoordelijke, milieubewuste fabrikant, heeft HACH LANGE een recyclingbedrijf verstrekt sinds 1990. Onze klanten eisen het hoogste niveau van milieuvriendelijkheid, dus we hebben altijd geprobeerd om onszelf te onderscheiden van de concurrentie door te voldoen aan die behoefte en deze award is waardevolle erkenning van onze prestaties. "

Klanten die de recycling service gebruik kunt contact 0161 872 1487 of download een vorm van www.hach-lange.co.uk

HACH

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.