← Terug naar evenementencategorie

Positieve feedback op PROFINET, PROFIBUS en IO-Link-seminar

profibus juni seminar

Online onderzoek laat zien dat meer gebruik zal maken van PI's technologieën

Na het evenement werd de deelnemers gevraagd om een ​​online enquête in te vullen om feedback te geven over wat zij van het evenement vonden, en of ze PROFIBUS, PROFINET of IO-Link waarschijnlijk zouden gebruiken.

85% van de respondenten zei "ja" toen hem werd gevraagd: "Gaat u nu eerder door of breidt u uw gebruik van PROFIBUS, PROFINET of IO-Link uit?"

Van deze positieve reacties verklaarden nogal wat dat ze voor twee of meer van deze technologieën zouden gaan, waarbij 70% zei dat ze door zouden gaan met PROFINET, 70% met IO-Link en 40% met PROFIBUS.

Positieve goedkeuring

Alle opmerkingen waren complimenten, inclusief het volgende:

  • "Deze gebeurtenis was erg nuttig voor mij en ik denk dat het nuttig zal zijn voor iedereen met weinig tot geen kennis van Profibus / Profinet. Ik heb inzicht gekregen in wat de twee protocollen in meer detail waren en hoe de industrie hiervan gebruikmaakt. Bepaalde presentaties waren misschien niet van toepassing op mijzelf, maar het was interessant om over deze onderwerpen te horen. Presentatoren hadden een goed begrip van het onderwerp waarover ze spraken. '
  • "Ik dacht dat het evenement heel goed was, en zeer goede sprekers. Het buffet was heerlijk en de kamer comfortabel. Ik vond het leuk dat je vertegenwoordigers van bedrijven in een breed spectrum uitnodigde. Ik dacht echter dat er niet voldoende tijd was om goed met deze mensen om te gaan. " - Richard Rayner, NMCN
  • "Zeer goed georganiseerd evenement, goed gedaan!"
  • "Zeer goed gestructureerd en plezierig. Meer geïntegreerde demonstraties zouden wat materiaal aantrekkelijker hebben gemaakt. " Dan Harris, Cummins Generator Technologies
  • "Het evenement was goed, maar vanuit een omgeving waar we weinig kennis hebben van deze protocollen, was het een beetje moeilijk."
  • "Goed georganiseerd, nog best." Mark Watkins, MBH Plc
  • "Een zeer informatieve dag, goede sprekers en tempo." Mark Binks, Manchester Metropolitan University
  • "Zeer nuttig voor het bijhouden van actuele onderwerpen en technologie."
  • "Informatief en goed georganiseerd."

Meer over het evenement

Het evenement had betrekking op belangrijke toepassingsgebieden, zoals controlesystemen en energiebeheer, pulp en papier, chemicaliën, utilities, farmaceutische producten, mechanische handling en logistiek, robotica, automotive engineering, assemblage van elektrische en elektronica, verpakking en drukwerk. Het concentreerde zich op de praktische aspecten van het gebruik van PROFINET, PROFIBUS en IO-Link, van systeemontwerp en veiligheidsoverwegingen tot fouten zoeken en onderhoud.

Klik hier om de agenda en andere informatie te bekijken

Klik hier om je aan te melden om kennis te ontvangen van soortgelijke evenementen

industriële netwerksystemen bedrijf van het jaar

En een last minute verrassing ...

Magazine Sustainability Today stuurde een vertegenwoordiger naar het seminar om een ​​prijs te presenteren waarin werd aangekondigd dat PI UK was geselecteerd als hun Industrial Networking Systems Company of the Year. Foto's laten leden van de UK Steering Committee zien, de presentatoren en exposanten tonen trots de prijs.

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.