← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Buitenlandse kopers uitgenodigd om WWEM 2012

WWEM 2012 evenement

UK Trade & Investment (UKTI) heeft bevestigd dat de belangrijkste overzeese contacten zijn uitgenodigd om WWEM 2012 (Telford, Verenigd Koninkrijk op 7th & 8th november 2012), en een 'Meet the koper evenement zal worden uitgevoerd op de 8th november, het verstrekken van bezoekers een kans om het gezicht te houden bijeenkomsten met potentiële klanten worden geconfronteerd.

De buitenlandse uitnodigingen zijn uitgereikt aan individuen en organisaties in Roemenië, Bulgarije, Rusland, Polen, Hongarije, Spanje, Portugal, Nederland en Turkije. Garry Poole, UKTI Low Carbon, Environment & Water Events Manager zegt: "Van de afgevaardigden van deze markten wordt verwacht dat ze beslissingen kunnen nemen over het kopen van goederen en diensten, en er zal een registratiewebsite worden opgezet zodat vertegenwoordigers van Britse bedrijven boek vergaderingen van tevoren. "Zodra het programma is afgerond, wordt een link naar de registratie 'Meet de koper' gepost www.wwem.uk.com.

Met 2,400 medewerkers en een aanwezigheid in 96 landen, UKTI helpt bedrijven om internationaal te groeien en deskundigen zal beschikbaar zijn in de buurt van de ingang van de WWEM 2012 tentoonstelling op beide dagen van het evenement.

De WWEM 2012 Tentoonstelling en workshops zijn gratis bij te wonen en onder andere een gratis lunch en drankjes voor degenen die preregistratie hebben. De afgevaardigde vergoeding voor de WWEM Conferences is £ 55 per dag of £ 100 voor beide dagen. Om te registreren, kunt u terecht op www.wwem.uk.com

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.