← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Kopers overzee uitgenodigd voor WWEM 2012

WWEM 2012-evenement

UK Trade & Investment (UKTI) heeft bevestigd dat de belangrijkste overzeese contacten zijn uitgenodigd om WWEM 2012 (Telford, Verenigd Koninkrijk op 7th & 8th november 2012), en een 'Meet the koper evenement zal worden uitgevoerd op de 8th november, het verstrekken van bezoekers een kans om het gezicht te houden bijeenkomsten met potentiële klanten worden geconfronteerd.

De buitenlandse uitnodigingen zijn uitgereikt aan individuen en organisaties in Roemenië, Bulgarije, Rusland, Polen, Hongarije, Spanje, Portugal, Nederland en Turkije. Garry Poole, UKTI Low Carbon, Environment & Water Events Manager zegt: "Van de afgevaardigden van deze markten wordt verwacht dat ze beslissingen kunnen nemen over het kopen van goederen en diensten, en er zal een registratiewebsite worden opgezet zodat vertegenwoordigers van Britse bedrijven boek vergaderingen van tevoren. "Zodra het programma is afgerond, wordt een link naar de registratie 'Meet de koper' gepost www.wwem.uk.com.

Met medewerkers van 2,400 en een aanwezigheid in 96-landen helpt UKTI bedrijven internationaal te groeien en experts zullen beschikbaar zijn bij de ingang van de WWEM 2012-tentoonstelling op beide dagen van het evenement.

De WWEM 2012-tentoonstellingen en -workshops zijn gratis bij te wonen en bevatten een gratis lunch en drankjes voor degenen die vooraf zijn ingeschreven. De kosten voor deelname aan de WWEM-conferenties zijn £ 55 per dag of £ 100 voor beide dagen. Ga naar om te registreren www.wwem.uk.com

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.