← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Organisator en uitgever bundelen hun krachten om exhibitie

Een grote tentoonstelling organisator en een toonaangevende uitgeverij hebben hun krachten gebundeld om de nationale beurs voor sensoren en instrumentatie draaien. De aankondiging van een samenwerkingsverband tussen Evenementen organisator van schelle Exhibitions Ltd en Datateam Business Media Ltd brengt de expertise van beide bedrijven samen met jarenlange ervaring op dit gebied.

"Deze samenwerking kan alleen de industrie ten goede komen door een gerichte tentoonstelling te bieden die gericht is op een toegewijd publiek", zegt Helen Thewlis, Managing Director van Trident Exhibitions Ltd. "We hebben vele jaren ervaring met het organiseren van speciale evenementen naast elkaar op het NEC en komen graag bij u langs samen om een ​​sensorsevenement uit te voeren dat nauw heeft samengewerkt voor onze succesvolle Mtec- en Instrumentatieshows in het verleden, dus deze samenwerking is een logisch vervolg op deze succesvolle relatie. "

Voor 2012 zal Trident zijn inspanningen richten op deze gezamenlijke onderneming en daarom zal de Sensors & Systems show op Silverstone dit oktober niet plaatsvinden, maar de partners zullen samen werken aan de Sensing Technology-tentoonstelling op NEC op 25th en 26th September, en zullen de nieuwe show voor 2013 op dit evenement.

Voor meer informatie contact opnemen met Helen Thewlis bij Trident Exhibitions Ltd Tel: 01822 614671

E-mail: [Email protected]

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.