← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Organisator en Publisher bundelen hun krachten om een ​​tentoonstelling te houden

Een grote beursorganisator en een toonaangevende uitgeverij hebben hun krachten gebundeld om de nationale tentoonstelling voor sensoren en instrumentatie te leiden. De aankondiging van een samenwerking tussen event & conference organizer strident Exhibitions Ltd en Datateam Business Media Ltd brengt de expertise samen van twee bedrijven met jarenlange ervaring op dit gebied.

"Deze samenwerking kan alleen de industrie ten goede komen door een gerichte tentoonstelling te bieden die gericht is op een toegewijd publiek", zegt Helen Thewlis, Managing Director van Trident Exhibitions Ltd. "We hebben vele jaren ervaring met het organiseren van speciale evenementen naast elkaar op het NEC en komen graag bij u langs samen om een ​​sensorsevenement uit te voeren dat nauw heeft samengewerkt voor onze succesvolle Mtec- en Instrumentatieshows in het verleden, dus deze samenwerking is een logisch vervolg op deze succesvolle relatie. "

Voor 2012 zal Trident zijn inspanningen richten op deze gezamenlijke onderneming en daarom zal de Sensors & Systems show op Silverstone dit oktober niet plaatsvinden, maar de partners zullen samen werken aan de Sensing Technology-tentoonstelling op NEC op 25th en 26th September, en zullen de nieuwe show voor 2013 op dit evenement.

Neem voor meer informatie contact op met Helen Thewlis via Trident Exhibitions Ltd. Tel: 01822 614671

E-mail: [Email protected]

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.