← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Nigel Evans, MP voor Ribble Valley en vice-voorzitter van het House of Commons, bezoekt Spiroflow

Nigel Evans, parlementslid voor Ribble Valley

Vorige week vrijdag, 2nd juli, werd Spiroflow Ltd, gevestigd op Lincoln Way in Clitheroe, Lancs, geëerd met een bezoek van hun lokale parlementslid, Nigel Evans, parlementslid voor Ribble Valley.

De heer Evans bezocht Spiroflow als onderdeel van zijn missie om de zorgen en behoeften van de industrie te bespreken tijdens wat ongetwijfeld zware tijden zal zijn voor iedereen. Spiroflow heeft al aangetoond dat, zelfs in moeilijke tijden, kansen moeten worden begrepen. Dit is om te zorgen voor overleving op de korte termijn en om de weg vrij te maken voor de toekomstige ontwikkeling van het bedrijf op de langere termijn - wanneer de economieën van het VK, de VS en Europa terugkeren naar een sterke, positieve groei. Sinds het begin van het jaar heeft Spiroflow deelgenomen aan een belangrijke FOOD-tentoonstelling in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten en als direct resultaat hebben ze daar een vertegenwoordiger gevestigd en beginnen ze zaken te doen. Ze hebben een joint venture met een Amerikaanse fabrikant van gespecialiseerde pneumatische transportsystemen opgezet om de voordelen van hun apparatuur aan klanten in heel Europa te introduceren. En bovendien hebben ze via hun Amerikaanse dochteronderneming een nieuw assortiment transportbanden voor zware, schurende toepassingen door de overname van Dynamet Inc.

Michel Podevyn, voorzitter van de Groep, licht toe: "De joint venture en de overname geven ons een van de grootste assortimenten poedertransportbanden in het bedrijf. Klanten kunnen er zeker van zijn dat we hen de optimale oplossingen voor hun toepassingen kunnen bieden. Dit in combinatie met de introductie van enkele nieuwe apparatuur voor het behandelen van bulkzakken en de verbreding van onze marketingactiviteiten in het Midden-Oosten, zullen ervoor zorgen dat we deze recessie doormaken en klaar zijn om de business te grijpen die er zal zijn wanneer het herstel plaatsvindt. We waren heel blij dat meneer Evans ons bezocht, zodat we openhartig konden praten over de problemen die een klein bedrijf als het onze treffen dat wil groeien en meer banen en vooruitzichten biedt voor werknemers in de Ribble Valley. "

De heer Evans zei: "Ik was erg blij om Spiroflow te bezoeken. Het is een fantastisch voorbeeld van hoe kleine tot middelgrote ondernemingen moeten worden geleid ten voordele van de lokale economie en de consument. Het is van vitaal belang dat bedrijven zoals Spiroflow de mogelijkheid hebben om met politici in zee te gaan. Het stelt ons in staat een beter begrip te krijgen van de behoeften van KMO's die zo centraal staan ​​in een gebied als de Ribble Valley. "

Spiroflow Ltd

Wij produceren een volledig assortiment apparatuur voor het verwerken van vaste droge vaste stoffen en ingrediënten in poeder-, korrel-, pellet- en schilfervorm, over het hele spectrum van procesindustrieën.

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.