← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Nigel Evans, MP voor Ribble Valley en vice-voorzitter van het Lagerhuis, bezoekt Spiroflow

Nigel Evans, lid van het Parlement voor Ribble Valley

Op vrijdag vorige week, 2nd juli, Spiroflow Ltd, gevestigd in het Lincoln Way in Clitheroe, Lancs, werden vereerd met een bezoek van hun lokale MP, Nigel Evans, parlementslid voor Ribble Valley.

De heer Evans bezocht Spiroflow als onderdeel van zijn missie om de zorgen en behoeften van de industrie te bespreken tijdens wat ongetwijfeld zware tijden zal zijn voor iedereen. Spiroflow heeft al aangetoond dat, zelfs in moeilijke tijden, kansen moeten worden begrepen. Dit is om te zorgen voor overleving op de korte termijn en om de weg vrij te maken voor de toekomstige ontwikkeling van het bedrijf op de langere termijn - wanneer de economieën van het VK, de VS en Europa terugkeren naar een sterke, positieve groei. Sinds het begin van het jaar heeft Spiroflow deelgenomen aan een belangrijke FOOD-tentoonstelling in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten en als direct resultaat hebben ze daar een vertegenwoordiger gevestigd en beginnen ze zaken te doen. Ze hebben een joint venture met een Amerikaanse fabrikant van gespecialiseerde pneumatische transportsystemen opgezet om de voordelen van hun apparatuur aan klanten in heel Europa te introduceren. En bovendien hebben ze via hun Amerikaanse dochteronderneming een nieuw assortiment transportbanden voor zware, schurende toepassingen door de overname van Dynamet Inc.

Als fractievoorzitter, Michel Podevyn commentaren, "De joint venture en de acquisitie geeft ons een van de breedste assortimenten van poeder handling transportbanden in het bedrijf. Klanten kunnen ervan verzekerd zijn dat wij hen de optimale oplossingen voor hun toepassingen kunnen aanbieden. Dit in combinatie met de invoering van enkele nieuwe bulk zak handling apparatuur en de verbreding van onze marketing activiteiten in het Midden-Oosten zal zorgen we door deze recessie en zijn klaar om het bedrijf dat zal er zijn wanneer het herstel gaat begrijpen. We waren blij om de heer Evans bezoek ons ​​zodat we konden openhartig praten over de problemen die een klein bedrijf als het onze, dat wil groeien en bieden meer banen en prospects om werknemers in de Ribble Valley beïnvloeden. "

Evans zei: "Ik was blij om Spiroflow bezoeken. Het is een fantastisch voorbeeld van hoe kleine tot middelgrote ondernemingen moet worden uitgevoerd ten behoeve van de lokale economie en de consument. Het is van vitaal belang dat bedrijven zoals Spiroflow hebben de mogelijkheid om deel te nemen met politici. Het stelt ons in staat om een ​​beter begrip van de behoeften van het MKB, die zo centraal staat in een gebied als de Ribble Valley zijn te hebben. "

Spiroflow Ltd

Wij produceren een volledig assortiment apparatuur voor het verwerken van vaste droge vaste stoffen en ingrediënten in poeder-, korrel-, pellet- en schilfervorm, over het hele spectrum van procesindustrieën.

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.