← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Conferentie in juni om 20 jaar te markeren De PROFIBUS Group is in het VK gelanceerd

De PROFIBUS Group werd opgericht in de C & I Show in mei 1993. 20 jaar later gaan ze nog steeds sterk en vieren ze met een eendaagse conferentie die op 26 juni wordt gehouden in The Stratford Manor Hotel, Stratford-upon-Avon.

Het evenement zal zich concentreren op de echte problemen van de implementatie, het onderhoud en het beheer van PROFIBUS- en PROFINET-systemen en zal een mix van presentaties, demonstraties en hands-on praktische sessies bieden die geschikt zijn voor een breed scala aan ervaringsniveaus. Het behandelt de nieuwste ontwikkelingen in PROFIBUS- en PROFINET-technologie voor fabrieks- en procesautomatisering, inclusief veiligheid, motion control, draadloze implementaties en integratie met internet en MES. Het evenement zal worden ondersteund door een tafelbladententoonstelling.

"De conferentie is bedoeld voor ingenieurs, managers en zelfs voor iedereen die zich bezighoudt met de echte problemen van de implementatie van veldbus- en / of industriële Ethernet-technologieën", zei organisator en fractievoorzitter Bob Squirrell. "We hebben een aantal topsprekers en een aantal zeer bekwame ingenieurs uitgenodigd om de feiten te presenteren en de systemen te demonstreren, inclusief de nieuwe PROFIBUS International voorzitter Karsten Schnieder die het Keynote-adres zal presenteren."

Tijdens het evenement of tijdens het (optionele) feestdiner op de avond ervoor zullen er tal van gelegenheden zijn om te netwerken, waar afgevaardigden in de gelegenheid zullen zijn kennis te maken met een aantal experts uit de sector.

Het Delegate-tarief voor de conferentie is slechts £ 99 + btw (leden van PI UK £ 90 + btw) om de toegang tot alle sessies en de tentoonstelling toe te voegen, met versnaperingen en lunch.

On-line registratie is om http://sn.im/profibusuk20th of bel Registratie op + 44 207 193 8018, e-mail: [Email protected]

De Profibus Group

PROFIBUS - de Plantwide Worldwide Fieldbus - is 's werelds toonaangevende, leverancieronafhankelijke open fieldbus-standaard voor gebruik in productie- en procesautomatisering. Het is gestandaardiseerd onder IEC 61158. Dit garandeert stabiliteit en openheid voor gebruikers en verkopers over de hele wereld.

De PROFIBUS-groep in het VK wordt volledig gefinancierd door ledenabonnementen in het Verenigd Koninkrijk. Onze missie is om de Britse industrie te ondersteunen bij het benutten van de mogelijkheden voor verhoogde productiviteit, lagere kosten en wereldwijde normen die worden geboden door PROFIBUS te omarmen. Het lidmaatschap staat open voor elke persoon of bedrijf die belang heeft bij de implementatie van open standaard veldbussen.

Meer informatie is beschikbaar op PROFIBUS en PROFINET uit www.profibus.com, De wereldwijde website van PI, waar technische informatie, marketing- en verkoopinformatie te vinden is, plus een onlinecatalogus van meer dan 2500-producten.

We starten een nieuwe service voor e-mailnieuwsbrieven. Om je bij de lijst aan te sluiten, kun je je veilig aanmelden op http://visitor.constantcontact.com/d.jsp?m=1102664683608&p=oi

Eerdere exemplaren van de nieuwsbrieven kunnen in het archief worden bekeken via http://archive.constantcontact.com/fs078/1102664683608/archive/1102735899619.html

Lezersvragen moeten worden gericht aan:

Bob Squirrell, voorzitter,
De PROFIBUS Group, Suite 183, 111 Piccadilly, Manchester, M1 2HX

E-mail: [Email protected]
Tel / voice mail: + 44 20 8144 9597
Fax: + 44 870 141 7378
Skype (VoIP): bobsquirrell

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.