← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

iSiS-Ex neemt deel aan de Noorse ONS-show met nieuwe distributeur X-Controls

iSiS-Ex is verheugd een nieuwe distributeursovereenkomst aan te kondigen met X-Controls, een robuuste en explosieveilige computer- en accessoire specialist in Noorwegen.

En de samenwerking wordt voor het eerst georganiseerd tijdens ONS 2012, een tweejaarlijkse tentoonstelling voor de wereldwijde energiesector die plaatsvindt in Stavanger, Noorwegen, vanaf 28-31 augustus.

X-Controls zal belangrijke producten van iSiS-Ex's best-in-class ATEX-assortiment van Zone 1-producten tentoonstellen, en de nieuwe ATEX, IECEx en CSA 19 "Zone 2, Class 1 Div 2 pc-werkstation dat eerder dit jaar werd gelanceerd.

Zoek X-Controls / iSiS-Ex in hal B, sta 290 op.

Howard Gould, Managing Director van iSiS-Ex, zei:

"Het is erg belangrijk voor ons om een ​​sterke aanwezigheid op de grond te hebben in Noorwegen, een belangrijk wereldwijd knooppunt voor de olie- en gasindustrie. Hoe dichter we bij onze klanten zijn, hoe beter we in hun behoeften kunnen voorzien, en het geeft nieuwe klanten ook de kans om ons best-in-class assortiment te ontdekken. We staan ​​bekend als innovator en zodra mensen onze producten hebben geprobeerd, is het moeilijk voor hen om terug te gaan naar hun oude leverancier. "

Arve Leren, General Manager van X-Controls, zei:

"Dit is een perfecte match: iSiS-Ex is een robuuste en explosieveilige HMI-specialist, net als wij. Ze waren op zoek naar een partner met diepgaande kennis van de sector en we waren op zoek naar een fabrikant die iets uitzonderlijks had geproduceerd. We zullen onze enorme ervaring - zowel op het gebied van technische ontwikkeling als verkoop - van de industrie gebruiken om iSiS-Ex te koppelen aan klanten die de uiterst flexibele en technologisch geavanceerde oplossingen nodig hebben die hun producten bieden. "

X-Controls is opgericht in samenwerking met een ander offshore gerelateerd productverkoopbedrijf, Exnor in 2010. Ze zijn gespecialiseerd in explosieveilige en robuuste automatiseringsproducten voor de Noorse markt.

Arve Leren begon zijn carrière jaren geleden in de Noorse offshore-industrie 15, werkend aan software en besturingssystemen voor offshore lier- en kraantoepassingen. Maar voor de laatste 12-jaren werkte hij steeds meer aan de verkoopkant, gebruikmakend van zijn technische expertise om de behoeften van de klant te begrijpen en te vervullen.

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.