← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

iSiS-Ex aan Noorse ONS tonen wonen met nieuwe distributeur X-Controls

iSiS-Ex is verheugd om een ​​nieuwe distributieovereenkomst met X-Controls, een robuust en explosieveilige computer en toebehoren specialist gevestigd in Noorwegen aan te kondigen.

En het partnerschap krijgt zijn eerste uitje bij ONS 2012, een tweejaarlijkse beurs voor de wereldwijde energie-industrie die plaatsvindt in Stavanger, Noorwegen, van 28-31 augustus.

X-Controls zal aanwezig zijn de belangrijkste producten van ISIS Ex best-in-class reeks ATEX Zone 1 producten, en de nieuwe ATEX, IECEx en CSA 19 "Zone 2, Klasse 1 Div 2 PC Workstation dat eerder dit jaar werd gelanceerd.

Zoek X-Controls/iSiS-Ex in hal B, stand 290.

Howard Gould, Managing Director van Isis-Ex, zei:

"Het is heel belangrijk voor ons om een ​​sterke, op-de-grond aanwezigheid in Noorwegen, dat is een belangrijke wereldwijde hub voor de olie en gas industrie. Hoe dichter we bij onze klanten, hoe beter we een dienst aan hun behoeften, en het geeft ook nieuwe klanten de mogelijkheid om onze best-in-class gamma te ontdekken. We staan ​​bekend als innovator en als mensen onze producten hebben geprobeerd het is moeilijk voor hen om terug naar hun oude leverancier te gaan. "

Arve Leren, General Manager van X-Controls, zei:

"Dit is een perfecte match: Isis-Ex is een robuuste en explosieveilige HMI specialist, net als wij. Ze waren op zoek naar een partner met diepe kennis van de industrie en we waren op zoek naar een fabrikant die iets uitzonderlijks geproduceerd. We zullen met behulp van onze uitgebreide ervaring - zowel op de technische ontwikkeling en verkoop kant van de industrie - Isis-Ex passen aan klanten die de zeer flexibele en technologisch geavanceerde oplossingen die hun producten leveren nodig ".

X-Controls is opgericht in samenwerking met een andere offshore-gerelateerde verkoop van producten bedrijf, EXNOR in 2010. Zij zijn gespecialiseerd in explosieveilige en ruige automatiseringsproducten voor de Noorse markt.

Arve Leren begon zijn carrière in de Noorse offshore business 15 jaar geleden, werken aan software en systemen voor offshore lier en kraan toepassingen. Maar voor de laatste 12 jaar heeft hij steeds gewerkt aan de verkoopzijde, met behulp van zijn technische expertise om te begrijpen en te voldoen aan behoeften van de klant.

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.