← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

ISA's 59th International Instrumentatie Symposium trekt meer dan 200 aanwezigen

Een gezamenlijke conferentie van de International Society of Automation (ISA) en de Machinerichtlijn Failure Foutpreventietechnologie (MFPT) Society trok meer dan 200 aanwezigen naar Cleveland, Ohio, Verenigde Staten vorige week om te leren over de nieuwste ontwikkelingen in de instrumentatie en mechanische storing preventie, en ontdek praktische synergieën tussen de twee al lang bestaande beroepsverenigingen.

Het thema van de conferentie-ISA's 59th International Instrumentatie en MFPT 2013-gericht op sensoren en proces meet-en regelsystemen ontworpen om de betrouwbaarheid, veiligheid en betaalbaarheid te verbeteren, in het bijzonder in de ruimtevaart, olie en gas, chemische en productie. Een sterke nadruk werd gedurende het technisch programma over het vermijden en een aanzienlijke vermindering van gevaarlijke situaties en ongevallen geplaatst.

In totaal werden meer dan 120 technische documenten en presentaties geleverd, 58 via ISA en 62 door MFPS. Andere hoogtepunten van het evenement omvatte drie hoog niveau keynote presentaties, drie tutorials, een ISA-training over industriële draadloze technologie, twee technische discussiegroepen, een vergadering van het panel, een tentoonstelling (met producten en diensten van 19 leveranciers), technische hoogstandjes, netwerken kansen en sociale functies.

"Samenwerken met ISA op onze jaarlijkse MFPT conferentie was een groot succes", zegt Chris Bramen, Executive Director MFPT's. "De aanwezigen genoten van een bredere en synergetische technische omvang, de exposanten toegang tot een groter publiek, en de netwerken waar voor iedereen is opgegroeid. Met zoveel conferenties worden aangeboden en te weinig tijd en middelen voor de deelnemers om deel te nemen in alle van hen, is het essentieel dat entiteiten zoals ISA en MFPT samenwerken om successen zoals deze te maken. "

Ruth Sikorski, de voorzitter van de ISA's 59th International Bezetting Symposium (IIS), benadrukt dat de conferentie gaf ISA en MFPT de gelegenheid om te onderwijzen en voor te bereiden technische leiders voor de uitdagingen van de toekomst.

"Als technische verenigingen zijn we verplicht om onze opvolgers op te leiden - degenen die de volgende fase van onze ontwikkeling naar een meer op kennis gebaseerde, netwerkcentrische industriële basis zullen uitvoeren", zegt ze.

Het symposium, het eerste samenwerkingsverband in de geschiedenis van IIS van ISA, werd georganiseerd door de divisies Aerospace, Test Measurement, Process Measurement and Control van ISA en de MFPT Society. Waardevolle technische inhoud werd geleverd door de Propulsion Instrumentation Working Group (PIWG).

Details over ISA's 60th IIS, die zal worden gehouden in 2014, zal binnenkort beschikbaar op de te ISA-website.

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.