← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

ISA's 59th International Instrumentation Symposium trekt meer dan 200-deelnemers

Een gezamenlijke conferentie van de International Society of Automation (ISA) en de Machinery Failure Prevention Technology (MFPT) Society trok vorige week meer dan 200-deelnemers naar Cleveland, Ohio, VS om meer te weten te komen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van instrumentatie en mechanische storingpreventie, en ontdek praktische synergieën tussen de twee al lang bestaande beroepsverenigingen.

Het thema van de conferentie-ISA's 59th International Instrumentation en MFPT 2013-concentreerde zich op sensoren en procesmeet- en regelsystemen ontworpen om de betrouwbaarheid, veiligheid en betaalbaarheid te verbeteren, in het bijzonder in lucht- en ruimtevaart, olie en gas, chemie en productie. In het hele technische programma werd sterk de nadruk gelegd op het voorkomen en aanzienlijk verminderen van gevaarlijke situaties en ongevallen.

In totaal werden meer dan 120 technische papers en presentaties geleverd, 58 via ISA en 62 via MFPS. Andere hoogtepunten van het evenement waren drie high-level keynote-presentaties, drie tutorials, een ISA-training over industriële draadloze technologie, twee technische discussiegroepen, een panelsessie, een tentoonstelling (met producten en diensten van 19-leveranciers), technische rondleidingen, netwerken kansen en sociale functies.

"Samenwerking met ISA op onze jaarlijkse MFPT-conferentie was een enorm succes", zegt Chris Pomfret, Executive Director van MFPT. "De aanwezigen genoten een breder en synergetisch technisch bereik, de exposanten hadden toegang tot een groter publiek en de netwerkwaarde voor iedereen werd verhoogd. Omdat er zoveel conferenties worden aangeboden en er te weinig tijd en middelen zijn om deel te nemen aan al deze conferenties, is het essentieel dat entiteiten zoals ISA en MFPT samenwerken om successen zoals deze te creëren. "

Ruth Sikorski, de voorzitter van het 59th International Instrumentation Symposium (IIS) van ISA, benadrukt dat de conferentie ISA en MFPT de gelegenheid bood om technische leiders op te leiden en voor te bereiden op de uitdagingen van de toekomst.

"Als technische verenigingen zijn we verplicht om onze opvolgers op te leiden - degenen die de volgende fase van onze ontwikkeling naar een meer op kennis gebaseerde, netwerkcentrische industriële basis zullen uitvoeren", zegt ze.

Het symposium, het eerste samenwerkingsverband in de geschiedenis van IIS van ISA, werd georganiseerd door de divisies Aerospace, Test Measurement, Process Measurement and Control van ISA en de MFPT Society. Waardevolle technische inhoud werd geleverd door de Propulsion Instrumentation Working Group (PIWG).

Details over ISA's 60th IIS, dat zal worden gehouden in 2014, zullen binnenkort beschikbaar zijn op de ISA-website.

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.