← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

International Safety Award sector winnaars en de gezondheid en veiligheid kampioenen aangekondigd

Lynda Armstrong OBE, voorzitter van Trustees, en Alex Botha, Chief Executive van de British Safety Council, kondigde de namen van de organisaties die het best werden beoordeeld in sector op de 2014 International Safety Awards galadiner in het Grosvenor House in Londen op 25 april 2014.

De namen van de individuele winnaars van de Health and Safety Champion en Young Health and Safety Champion werden ook aangekondigd.

Alex Botha, toen feliciteren alle winnaars van de 2014 International Safety Awards in het galadiner, zei: "Deze avond biedt de mogelijkheid voor u, uw collega's en uw organisatie om uw succes te vieren in het winnen van een International Safety Award en om te vieren het verschil je maakt en de inzet van u en uw mensen - van veel organisaties over de hele wereld - in het handhaven van hoge normen voor gezondheid en veiligheid op uw werkplek.

"Ik wil graag complimenteren en moedigen u aan, als u leiden van uw organisatie op deze complexe en uitdagende reis. Uw inspanningen, onze inspanningen om dichter bij die visie, dat niemand gewond zou zijn of ziek op het werk gemaakt, zal niet alleen bespaart miljoenen ponden voor uw bedrijven, maar zal een positieve invloed hebben op de levens van duizenden van uw mensen. Onze hartelijke felicitaties aan u allen. "

De British Safety Council opnieuw erkend voor het succes van individuen die hun inzet had getoond en hadden hun tijd en moeite besteed aan de zorg voor en de bescherming van hun collega's. De twee awards - de Health and Safety Champion en Young Health and Safety Champion - werden ingevoerd om de 'miskende helden' die werken met passie aan hun collega's te beschermen tegen schade herkennen.

De Health and Safety Champion award ging naar Gary Parkinson, Project Manager voor Clugston bouw van Scunthorpe, voor zijn inspirerende, behulpzaam leiderschap en zijn aanmoediging van anderen om veilig samen te werken.

De Young Health and Safety Champion award ging naar Ben Gordon, leeftijd 19, van BAE Maritime Services, Portsmouth. De jury prees Ben wier inzet en betrokkenheid bij jonge leerlingen ging veel verder dan de norm, te luisteren naar hun zorgen, het identificeren van oplossingen en het helpen van werkende producten betere en veiligere oplossingen.

De British Safety Council, voor het eerst geschonken awards op die International Safety Award winnende organisaties die door de jury werden beschouwd om uit te blinken in hun respectieve sectoren. De 12 sector awards gingen naar:

Liefdadigheid - De Royal Society of Chemistry, Cambridge

Bouw en beheer van onroerend goed - Powertech Techniek LLC, Oman

Onderwijs, gezondheid, huisvesting, lokale overheid en openbare diensten - TTE Training Limited, Ellesmere Port

Energieopwekking en-distributie en nutsvoorzieningen - Wessex Water Operations, Bad

Financiële, IT, juridische, wetenschappelijke en technische diensten - Telewings Communication Services, India

Eten en drinken - Morrison Bowmore Distillers Ltd, Glasgow

Hotel, catering en hospitality - Sodexo Remote Sites (Schotland) Limited, Aberdeen

Productie - Gulf Petrochemical Industries Company, Bahrein

Olie, gas en mijnbouw - CAN Group, Aberdeen

Onshore grote gevaren - Kuwait National Petroleum Company, Mina Abdullah Raffinaderij

Transport, distributie en autohandel - Unipart Group Ltd - Unipart Aftermarket Logistics

Groot- en detailhandel - Burnt Tree Vehicle Rental Group Ltd, Shrewsbury.

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.