← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Winnaars van de International Safety Award-sector en gezondheids- en veiligheidskampioenen aangekondigd

Lynda Armstrong OBE, voorzitter van Trustees, en Alex Botha, Chief Executive van de British Safety Council, hebben de namen bekendgemaakt van de organisaties die als beste beoordeeld werden in de sector tijdens het 2014 International Safety Awards galadiner gehouden in het Grosvenor House in Londen op 25 april 2014.

De namen van de individuele winnaars van de Arbo-kampioen en Young Health and Safety Champion zijn ook bekendgemaakt.

Alex Botha, bij het feliciteren van alle winnaars van de 2014 International Safety Awards tijdens het galadiner, zei: "Deze avond biedt u, uw collega's en uw organisatie de gelegenheid om uw succes te vieren met het winnen van een International Safety Award en om de het verschil dat u maakt en de toewijding van u en uw mensen - van vele organisaties over de hele wereld - bij het handhaven van hoge normen voor gezondheid en veiligheid op uw werkplekken.

"Ik zou u willen aanbevelen en aanmoedigen, terwijl u uw organisaties leidt op deze complexe en uitdagende reis. Uw inspanningen, onze inspanningen om dichter bij die visie te komen, dat niemand op het werk gekwetst of ziek zal worden, zal niet alleen miljoenen ponden voor uw bedrijven besparen, maar zal ook een positief effect hebben op de levens van duizenden van uw mensen. Onze hartelijke felicitaties aan jullie allemaal. "

De British Safety Council erkende opnieuw het succes van individuen die hun betrokkenheid hadden getoond en die hun tijd en moeite hadden gegeven aan het zorgen voor en beschermen van hun collega's. De twee onderscheidingen - de Arbo- en Young Health and Safety Champion - werden geïntroduceerd om de 'onbezongen helden' te herkennen die met passie werken om hun collega's te beschermen tegen schade.

De Health and Safety Champion-prijs ging naar Gary Parkinson, projectmanager voor Clugston Construction of Scunthorpe, vanwege zijn inspirerende, behulpzame leiderschap en zijn aanmoediging van anderen om veilig samen te werken.

De Young Health and Safety Champion-prijs ging naar Ben Gordon, oud 19, van BAE Maritime Services, Portsmouth. De rechters loofden Ben, wiens inzet en betrokkenheid bij jonge leerlingen veel verder gingen dan de norm, luisterden naar hun zorgen, identificeerden oplossingen en hielpen betere en veiligere werkoplossingen te creëren.

De British Safety Council reikte voor het eerst awards uit aan die International Safety Award winnende organisaties die door het panel van rechters als uitmuntend werden beschouwd in hun respectieve sectoren. De sectorbeloningen van de 12 gingen naar:

Liefdadigheid - The Royal Society of Chemistry, Cambridge

Bouw- en vastgoedbeheer - Powertech Engineering LLC, Oman

Onderwijs, gezondheidszorg, huisvesting, lokale overheid en openbare diensten - TTE Training Limited, Ellesmere Port

Energieopwekking en distributie en voorzieningen - Wessex Water Operations, Bath

Financiële, IT-, juridische, wetenschappelijke en technische diensten - Telewings Communication Services, India

Eten en drinken - Morrison Bowmore Distillers Ltd, Glasgow

Hotel, catering en gastvrijheid - Sodexo Remote Sites (Scotland) Limited, Aberdeen

Productie - Gulf Petrochemical Industries Company, Bahrain

Olie, gas en mijnbouw - CAN Group, Aberdeen

Onshore grote gevaren - Koeweit National Petroleum Company, Mina Abdullah Refinery

Transport, distributie en motorhandel - Unipart Group Ltd - Unipart Aftermarket Logistics

Groot- en detailhandel - Burnt Tree Vehicle Rental Group Ltd, Shrewsbury.

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.