← Terug naar categorie kranen en hefapparatuur

Guttridge tot heftrucks bij Resource Efficiency en Waste Management Solutions (RWM) 2012 showcase

Guttridge centerloze schroef overbrengen van huishoudelijk afval.

Guttridge Ltd zal het volledige assortiment material handling-apparatuur van het bedrijf presenteren op de 2012-tentoonstelling Resource Efficiency and Waste Management Solutions (RWM), die plaatsvindt op het NEC in Birmingham van 11-13 september.

On the show zullen Guttridge's robuuste oplossingen zijn voor het verwerken van gerecycleerde of hernieuwbare streams. XTUMX staat garant voor jarenlang succes in 50. Guttridge biedt ongeëvenaarde ervaring en expertise voor de uitdagende wereld van afval en recycling en loopt voorop bij het ontwikkelen van effectieve transportoplossingen voor veel verschillende materialen.

Recycling van afval is het belangrijkste aspect van duurzaamheid voor Britse industrieën. Of dit nu het verwerken van afvalstromen bij recyclers of het voeren van afval in stroomgeneratoren is, Guttridge heeft de juiste apparatuur voor de toepassing.

Voor moeilijk hanteerbare materialen zoals voedselafval, zal Guttridge hun centreerbare schroeftransporteur promoten, die, zoals de naam al doet vermoeden, geen centrale as heeft om de werking te belemmeren en ideaal is voor het voeden van anaerobe vergisters.

Doordat de verscheidenheid aan duurzame en gerecyclede voedermiddelen voor generatoren toeneemt, neemt ook de behoefte aan flexibele en kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor materiaalbehandeling toe. Guttridge heeft in zijn assortiment de hef- of transportapparatuur om kosteneffectieve oplossingen van hoge kwaliteit aan te bieden voor de meeste voervoorraden.

Guttridge-experts zullen tijdens het RWM 2012-evenement aanwezig zijn om transportoplossingen voor elk aspect van afval en recycling te bespreken. Bezoek ons ​​op stand 19T36 of kom meer te weten op www.guttridge.co.uk

STAND NUMBER: 19T36

Rachel Lee
Guttridge Limited, Wardentree Park
Pinchbeck, Spalding, Lincolnshire, PE11 3UU, Verenigd Koninkrijk
Tel: + 44 (0) 1775 765 300
[Email protected]

Guttridge Ltd

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.