← Terug naar categorie kranen en hefapparatuur

Guttridge tot heftrucks bij Resource Efficiency en Waste Management Solutions (RWM) 2012 showcase

Guttridge centerloze schroef overbrengen van huishoudelijk afval.

Guttridge Ltd zullen vertonen volledige waaier van materials handling apparatuur op het efficiënt gebruik van hulpbronnen en Waste Management Solutions (RWM) 2012 tentoonstelling vindt plaats in het NEC in Birmingham van 11-13 september van het bedrijf.

Te zien zal zijn Guttridge robuuste oplossingen voor het verwerken van gerecycleerde of hernieuwbare stromen. Vieren 50 jaar van de behandeling van succes in 2012, Guttridge brengt ongeëvenaarde ervaring en expertise om de uitdagende wereld van afval en recycling en is in de voorhoede van de ontwikkeling van effectieve transportsystemen oplossingen voor veel verschillende materialen.

Recycling van afval is het belangrijkste aspect van duurzaamheid voor Britse industrie. Of dit is de behandeling van afvalstromen bij recyclingbedrijven of het voeden van afval in elektriciteitscentrales, Guttridge de juiste apparatuur voor de toepassing.

Voor moeilijke materialen zoals voedselresten te behandelen, zal Guttridge worden ter bevordering van hun centerloos schroef, die, zoals de naam al doet vermoeden, heeft geen centrale as om de werking belemmeren en is ideaal voor het voeden van anaërobe vergisters.

Met de verscheidenheid van duurzame en gerecyclede basismaterialen beschikbaar aan stroomproducenten toeneemt, neemt ook de behoefte aan flexibele en hoogwaardige materialen handling oplossingen. Guttridge hebben in hun assortiment de verheffende of transporttechniek om kosteneffectieve en toch kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor de meeste basismaterialen bieden.

Guttridge deskundigen staat voor u klaar in de hele RWM 2012 evenement om het overbrengen van oplossingen voor elk aspect van afval en recycling te bespreken. Bezoek ons ​​op stand 19T36 of vind meer informatie op www.guttridge.co.uk

Standnummer: 19T36

Rachel Lee
Guttridge Limited, Wardentree Park
Pinchbeck, Spalding, Lincolnshire, PE11 3UU, Verenigd Koninkrijk
Tel: + 44 (0) 1775 765 300
[Email protected]

Guttridge Ltd

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.