← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Milieuagentschap plant landbouwwaterlicenties

Kunststof regenwatertanks

Omdat het Milieuagentschap heeft aangekondigd dat nieuwe verlengingsprocedures van toepassing zijn op alle tijdsbeperkende onttrekkingslicenties die aflopen vanaf 2015, hebben Elizabeth Truss, milieuminister, South West Norfolk MP en Defra secretaris de zorgen van boeren over waterlicenties gehoord in een forum dat ze onlangs in haar eigen kiesdistrict heeft georganiseerd.

30-boeren woonden een debat bij en vroegen om Truss over onderwerpen variërend van EU-subsidies, tbc-bestrijding, tot het winnen van planningsondersteuning voor projecten voor landbouw-hernieuwbare energie. En natuurlijk kwesties met betrekking tot watervergunningen.

De milieuagentschapbeoordelingen voor vernieuwingsprocedures zullen worden uitgevoerd om te voldoen aan de kaderrichtlijn water, die alle aspecten van het watermilieu moet beschermen en verbeteren. Een punt van zorg is dat vervangende licenties gebaseerd zijn op gebruik op dat moment en niet op dezelfde voorwaarden worden uitgegeven als de verlopen toestemming, waardoor flexibiliteit in tijden van watertekorten wordt weggenomen.

Het kunststofwatertankassortiment van Enduramaxx omvat een reeks speciale regenwatertanks waarmee landbouwers het dak kunnen afvoeren voor opslag tot ze nodig zijn. Verkrijgbaar in maten tot 30,000 liter, regenwater wordt opgeslagen in een robuuste, geribbelde, roterende, uv-gestabiliseerde polyethyleen watertank uit één stuk, wat betekent dat het wordt beschermd en geconserveerd. Het gebruik van regenwatertanks is slechts één manier waarop boeren hun eigen watervoorraden en -gebruik kunnen regelen. Omdat regenwaterzuivering totaal ongereguleerd en gratis is, is dit een zeer haalbare optie.

Voor meer informatie over regenwatertanks en meer informatie over het Enduramaxx-assortiment horizontale tanks, inclusief tanks met kegelbodem, alstublieft in contact te komen nu!

http://www.enduramaxx.co.uk/defra-secretary-listens-to-farmers-regarding-water-licenses-plastic-rainwater-tanks-2014-10-16/

Enduramaxx Opslagtanks

Opslagtank fabrikanten

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.