← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Milieuagentschap plannen voor Farming Water Licenties

Kunststof regenwaterputten

Omdat het Milieuagentschap heeft aangekondigd dat er nieuwe procedures voor verlenging zal gelden voor alle in de tijd beperkte abstractie licenties aflopen van 2015 verder, Elizabeth Truss, minister van Milieu, Zuid-West Norfolk MP en Defra secretaris, is het horen van de zorgen van de boeren over water licenties in een forum georganiseerd door haar in haar eigen kiesdistrict onlangs.

30 boeren deelgenomen aan een debat en ze ondervraagd Truss over onderwerpen variërend van EU-subsidies, de tbc-bestrijding, door de manier waarop de planning steun aan de landbouw duurzame energie projecten te winnen. En natuurlijk, kwesties met betrekking tot water-licenties.

De Environmental Agency assessments voor vernieuwing procedures zal worden gemaakt om te voldoen aan de Kaderrichtlijn Water, die is gericht op de bescherming en verbetering van alle aspecten van het water milieu. Een zorg is dat nieuwe vergunningen zullen worden op basis van gebruik op het moment, en niet uitgegeven onder dezelfde voorwaarden als de verlopen vergunning, het verwijderen van alle flexibiliteit in tijden van watertekort.

De Enduramaxx plastic watertank assortiment omvat een lijn van toegewijde regenwater tanks die boeren in staat te stellen dak run-off te kanaliseren voor opslag totdat vereist. Verkrijgbaar in de maten tot 30,000 liter wordt het regenwater opgeslagen in een robuuste, geribbeld, enkel stuk, rotatie-gegoten, UV-gestabiliseerd polyethyleen watertank, wat betekent dat het wordt beschermd en bewaard. Het gebruik van regenwater tanks is slechts een manier dat de boeren hun eigen waterbronnen en gebruik kan controleren. Ze volledig ongereguleerde en kosteloos, regenwater is een zeer haalbare optie.

Voor meer informatie over regenwater tanks en om meer over de Enduramaxx reeks horizontale tanks, met inbegrip kegelbodem tanks, te weten te in contact te komen nu!

http://www.enduramaxx.co.uk/defra-secretary-listens-to-farmers-regarding-water-licenses-plastic-rainwater-tanks-2014-10-16/

Enduramaxx Opslagtanks

Opslagtank fabrikanten

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.