← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Endress + Hauser op Instrumentation Scotland & Offshore Systems 2010, Aberdeen Exhibition & Conference Center, 8-9 September 2010

Doorstroming, het peil, de druk en de temperatuur instrumenten voor de Olie & Gas industrie

Bezoek ons ​​op stand 209 op Instrumentation Scotland & Offshore Systems 2010, de tentoonstelling gewijd aan de offshore-industrie, en zie hoe we u kunnen helpen bij het kiezen van de beste oplossing voor uw vereisten in offshore-toepassingen.

Endress + Hauser toont een reeks geavanceerde instrumenten en oplossingen die speciaal zijn ontworpen voor de olie- en gasindustrie op het gebied van flow, niveau, druk en temperatuur. Het Cerabar S-gamma van druktransmitters zal worden getoond, geschikt voor zware omgevingen en om te voldoen aan de nieuwste industriële wetgeving en richtlijnen. Deze robuuste transmitters bieden unieke technologische innovaties voor high-end drukmeting. Ze zijn betrouwbaar bij hoge temperaturen en bieden diagnostische functies, simulatie en analyse voor verbeterde procesbeheersing.

Flow- en level-apparaten voor zware omstandigheden
Endress + Hauser presenteert zijn Promass 83F Coriolis-massadebietmeter, de ideale meter voor olie- en gastoepassingen. Met ATEX- en FM-goedkeuringen voor gevaarlijke gebieden meet Promass 83F volume, massastroom en dichtheid van vloeistoffen en gassen en biedt extreme nauwkeurigheid bij temperaturen tot + 350˚C. Sterker nog, het is compatibel met HART, PROFIBUS PA / DP, MODBUS en FOUNDTION Fieldbus voor eenvoudige integratie in nieuwe of bestaande systemen.

Voor niveaumeting in offshore-toepassingen, zal de Levelflex M geleide radar worden getoond. ATEX goedgekeurd en met eenvoudige bediening op afstand, dit instrument voldoet aan de eisen van de industrie in continue niveaumeting en continue meting van interfaces. Het biedt functionele veiligheid tot SIL2 in overeenstemming met IEC61508 / IEC61511-1.

Voor meer informatie, richt u tot;

Endress + Hauser BV
Praalwagens Road
Manchester, M23 9NF
United Kingdom

E-mail: [Email protected]

Telefoon + 44 161 286 5000

Fax + 44 161 286 5093

Web: www.uk.endres.com

Endress + Hauser BV

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.