← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Emerson introduceert Micro Motion Online Community

Nieuwe online community richt zich op feedback van klanten door manieren aan te bieden om online contact te leggen en samen te werken met collega's over Coriolis-flow- en densiteitmeting

Emerson Process Management heeft een online hulpmiddel gelanceerd om gebruikers te helpen nieuwe manieren te vinden om hun kennis te vergroten en tegelijkertijd contact te leggen met collega's over Coriolis-flow- en dichtheidsmetingen. Op basis van feedback van gebruikers van Emerson's Micro Motion® flow- en densiteitsmeters die dergelijke informatie online wilden bekijken en delen, werd de Micro Motion Online Community ontwikkeld om deze klantenbasis te bedienen en Coriolis flow- en densiteitsmeettechnologie te introduceren voor nieuwe gebruikers.

De nieuwe Micro Motion Online Community biedt een forum voor het verkennen van industriespecifieke meetuitdagingen, het bespreken van Coriolis flow- en density-applicaties en het delen van best practices om gebruikersprocessen te optimaliseren. Bovendien kunnen leden van de gemeenschap netwerken met leeftijdsgenoten, meer informatie krijgen over de beschikbare Coriolis-flow- en densiteitsmeettechnologieën en zelfs andere leden vragen om te leren over meettechnieken.

De Micro Motion Online Community biedt blogs, privé- en openbare groepen, video's, evenementenlijsten, een kenniswiki en polls. Gebruikers kunnen hun netwerk opbouwen door elkaar te "bevriend" worden en direct berichten uitwisselen met deze contacten.

"We hopen dat de online gemeenschap niet alleen onze contactmomenten zal vergroten met ons Micro Motion-klantenbestand, maar ook gesprekken tussen onze gebruikers en niet-gebruikers binnen bepaalde bedrijfstakken en toepassingstoepassingen zal aanmoedigen," zei Tom Moser, president, Micro Motion-divisie van Emerson Procesmanagement. "Het sociale aspect speelt een belangrijke rol in de gemeenschap. We hopen dat dit meer is dan alleen een eenvoudige 'vraag en antwoord'-sessie, maar in plaats daarvan gebruikers samenbrengt om ervaringen en kennis te delen en hun netwerken op te bouwen. "

De online community is te vinden op de startpagina van Micro Motion-merk op www.EmersonProcess.com / microbeweging. Het wordt ondersteund vanuit Emerson's Micro Motion-hoofdkantoor in Boulder, Colorado, VS en wordt internationaal gemonitord.

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.