← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Emerson introduceert Micro Motion Online Community

Nieuwe online community adressen klantenfeedback door het verstrekken van manieren om verbinding te maken en samen te werken met collega's online over de Coriolis flow en meet de dichtheid

Emerson Process Management heeft een online hulpmiddel gelanceerd om gebruikers te helpen nieuwe manieren te vinden om hun kennis te vergroten en tegelijkertijd contact te leggen met collega's over Coriolis-flow- en dichtheidsmetingen. Op basis van feedback van gebruikers van Emerson's Micro Motion® flow- en densiteitsmeters die dergelijke informatie online wilden bekijken en delen, werd de Micro Motion Online Community ontwikkeld om deze klantenbasis te bedienen en Coriolis flow- en densiteitsmeettechnologie te introduceren voor nieuwe gebruikers.

De nieuwe Micro Motion Online Community biedt een forum voor het verkennen van industriespecifieke meetuitdagingen, het bespreken van Coriolis flow- en density-applicaties en het delen van best practices om gebruikersprocessen te optimaliseren. Bovendien kunnen leden van de gemeenschap netwerken met leeftijdsgenoten, meer informatie krijgen over de beschikbare Coriolis-flow- en densiteitsmeettechnologieën en zelfs andere leden vragen om te leren over meettechnieken.

De Micro Motion Online Community biedt blogs, privé- en openbare groepen, video's, evenementenlijsten, een kenniswiki en polls. Gebruikers kunnen hun netwerk opbouwen door elkaar te "bevriend" worden en direct berichten uitwisselen met deze contacten.

"We hopen dat de online gemeenschap zal niet alleen de onze contactmomenten met onze Micro Motion klantenbestand, maar zal gesprekken tussen onze gebruikers en niet-gebruikers binnen bepaalde bedrijfstakken en applicatie doeleinden, te bevorderen", zegt Tom Moser, voorzitter, Micro Motion divisie van Emerson Process Management. "Het sociale aspect speelt een belangrijke rol in de gemeenschap. We hopen dat dit meer dan alleen een fundamentele 'vraag en antwoord' sessie zijn, maar in plaats daarvan, zullen de gebruikers bij elkaar te brengen om ervaringen en kennis te delen en bouwen ook hun netwerken. "

De online community is te vinden via de Micro Motion merk homepage op www.EmersonProcess.com / microbeweging. Het wordt ondersteund van Emerson's Micro Motion hoofdkwartier in Boulder, Colorado, USA en is onder internationaal toezicht.

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.