← Terug naar de categorie Bursting & Rupture Discs

Elfab sterren in Science Museum tentoonstelling, die vandaag de deuren opent

Elfab's breekplaat

Toonaangevende fabrikant breekplaat Elfab zal een hoofdrol te nemen aan het maken het in Groot-Brittannië tentoonstelling in het Science Museum, dat vanmorgen werd geopend door Business secretaris Vince Cable and Business minister Mark Prisk. De tentoonstelling loopt van juli tot 24 9 september en zal het beste van Britse productie aan te tonen.

Elfab, gevestigd in Tyne & Wear, versloeg de concurrentie van honderden Britse bedrijven naar een plek op de tentoonstelling, die de mythe wil verdrijven dat Groot-Brittannië niets meer maakt en bezoekers informeert over de waarde van de productie voor de Britse economie .

De tentoonstelling is het resultaat van de Make It in Groot-Brittannië campagne, een initiatief van het Department for Business, Innovation and Skills vorig jaar die tot doel heeft om verouderde adviezen van de Britse industrie, ter waarde van ongeveer £ 137bn uitdagen om de Britse economie elk jaar en met gebruikmaking van 2.5 miljoen mensen.

Elfab is Europa's toonaangevende producent van breekplaten, breekpanelen en bijbehorende detectie-apparaten. Deze intelligente drukontlastingssystemen beschermen mensen, installaties en apparatuur over de hele wereld. Het bedrijf levert ook unieke ontwerp-, test- en consultancydiensten voor drukbeheer. De klanten van Elfab bevinden zich voornamelijk in de chemische, farmaceutische, olie- en gas- en voedselverwerkende industrie. De technologie van het bedrijf wordt ook gebruikt in een breed scala van OEM-toepassingen, van lanceersystemen in ruimteraketten en airbags in auto's, tot cryogene systemen in bodyscanners.

Simon Keenan, Managing Director Elfab's, becommentarieerde:

"Na maanden van planning, het is fantastisch om onze tentoonstelling die de Britse industrie in het Science Museum naast iconische bedrijven als McLaren, Airbus, de Koninklijke Munt en Sunseeker, evenals toonaangevende kleine en middelgrote bedrijven als Ultra Global zien.

We staan ​​op het punt de Britse industrie gepassioneerd, en kan niet wachten om mensen te laten zien wat een levendige industrie het in werkelijkheid is. De tentoonstelling is gratis en we zouden echt mensen uit het Noord-Oosten aan te moedigen om mee te gaan en vind ons hier. "

Zaken Minister Mark Prisk zei:

"De toekomst van de industrie in het Verenigd Koninkrijk is helder. De Maak het in Groot-Brittannië tentoonstelling toont een mix van vooruitstrevende bedrijven uit diverse sectoren, waaronder lucht-en ruimtevaart, automobiel-en eten en drinken, die het publiek een echte smaak van wat moderne productie is alles over zullen geven, en demonstreren de eerste hand de opwindende en lonende carrière mogelijkheden die vandaag beschikbaar zijn. "

Linda Brewer
Elfab Ltd
Alder Road
North Shields
Tyne & Wear
UK
NE29 8SD
Tel: + 44 (0) 191 293 1234
Fax: + 44 (0) 191 293 1200
E-mail: [Email protected]
Website: www.elfab.com

Procesindustrie Informer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.