← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Cognex Maakt Permanente Pit Stop op Silverstone

Cognex ® UK

Cognex ® UK heeft officieel geopend hun nieuwe hoofdkantoor in Silverstone, Northamptonshire. Stel binnen de wereldberoemde circuit op het huis van de Britse race, werd de Silverstone Innovation Centre gekozen als de ideale locatie voor een engineering en innovatie gedreven bedrijf. De nieuwe office suite biedt een conferentiezaal met een benijdenswaardig uitzicht evenals een trainingsfaciliteit voor visie seminars en workshops state-of-the-art.

Onder een bijeenkomst van de verkoopteams in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, opende Gasbar Ursan, Senior Regional Sales Manager voor Centraal en Noord-Europa officieel het nieuwe kantoor door te zeggen: "De overstap naar Silverstone komt op een moment dat Cognex een positieve groei doormaakt in het VK en Ierland markten. Ik wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om de uitstekende bijdrage te erkennen die onze teams voor verkoop, ondersteuning, onderzoek en ontwikkeling hebben geleverd om dit mogelijk te maken en we kijken uit naar vele succesvolle jaren hier. "

Naast het nieuwe kantoor faciliteiten, de Cognex team zijn verheugd ideaal gelegen voor de Britse Grand Prix later dit jaar!

Cognex UK Ltd, Silverstone Innovation Centre, Silverstone, Northants NN12 8GX
Tel: + 44 (0) 1327 856040 www.cognex.co.uk

Cognex UK Ltd

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.