← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Cognex maakt een permanente pitstop op Silverstone

Cognex® UK

Cognex® UK heeft officieel haar nieuwe hoofdkantoor gevestigd in Silverstone, Northamptonshire. Gevestigd in het wereldberoemde circuit bij de thuisbasis van de Britse race, werd het Silverstone Innovation Center gekozen als de ideale locatie voor een engineering en innovatie gedreven bedrijf. De nieuwe kantoorsuite biedt een conferentiekamer met een benijdenswaardige blik en een ultramoderne trainingsfaciliteit voor visuele seminars en workshops.

Onder een bijeenkomst van de verkoopteams in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, opende Gasbar Ursan, Senior Regional Sales Manager voor Centraal en Noord-Europa officieel het nieuwe kantoor door te zeggen: "De overstap naar Silverstone komt op een moment dat Cognex een positieve groei doormaakt in het VK en Ierland markten. Ik wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om de uitstekende bijdrage te erkennen die onze teams voor verkoop, ondersteuning, onderzoek en ontwikkeling hebben geleverd om dit mogelijk te maken en we kijken uit naar vele succesvolle jaren hier. "

Naast de nieuwe kantoorfaciliteiten, is het team van Cognex verheugd om later dit jaar een ideale locatie te hebben voor de Britse Grand Prix!

Cognex UK Ltd, Silverstone Innovation Centre, Silverstone, Northants NN12 8GX
Tel: + 44 (0) 1327 856040 www.cognex.co.uk

Cognex UK Ltd

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.