← Terug naar evenementencategorie

Digitale transformatie-ideeën en oplossingen voor degenen die er het meest toe doen

TechED EMEA 2019

TechED EMEA 2018 bewijst opnieuw dat het het belangrijkste trainings- en educatieve evenement in de EMEA-regio is

Met bezoekersaantallen aanzienlijk hoger dan vorig jaar, heeft TechED EMEA opnieuw een enorm succes bewezen. Afgevaardigden uit de EMEA-regio woonden het driedaagse evenement bij - onderdeel van een wereldwijde rondleiding door door Rockwell Automation gehoste trainingsevenementen - om het laatste nieuws te leren over digitale transformaties, slimme technologieën en de Connected Enterprise.

Met meer dan 250 uren training in 150 + -sessies - met betrekking tot de hele automatisering, proces, veiligheid en beweging, informatie-universum - bleven de aanwezigen er ongetwijfeld over dat Rockwell Automation zijn positie als de partner bij uitstek voor de industrie 4.0-evolutie en slimme technologieën heeft versterkt .

Naast de educatieve streams waren de hoogtepunten dit jaar inclusief keynote speeches van Thomas Donato, President van Rockwell Automation in de EMEA-regio, Florian Harzenetter, Business Development Director bij PTC en James Lyne, een cybersecurity-expert.

De betrokkenheid van PTC bij het evenement van dit jaar weerspiegelt de achtergrond achter het onlangs aangekondigde strategische partnerschap van het bedrijf, dat zal ondersteunen hoe bedrijven over de hele wereld hun fysieke activiteiten transformeren met digitale technologie - waardoor ze inzicht krijgen in hun activiteiten door middel van "een enkele glasruit".

Naast PTC verwelkomde Rockwell Automation ook veel van haar PartnerNetwork-partners die het trainingsprogramma ondersteunden met lessen en presentaties over hun technologische en expertisegebieden en hoe ze in harmonie werken met de technologie en oplossingen van Rockwell Automation.

Het evenement van volgend jaar - tussen 22nd en 24 oktober, in München, Duitsland - zal naar verwachting nog groter en beter zijn en potentiële bezoekers worden geadviseerd om hun dagboeken nu te blokkeren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Algemeen:
Rockwell Automation Ltd
Elena Popova - Marketing Communications, VK en Ierland
Tel + 44 1908 627889
E-mail: [Email protected]
www.rockwellautomation.com

Rockwell Automation

Rockwell Automation is een wereldwijde leverancier van industriële macht, controle en informatie-oplossingen

Handtekening: Platina-lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.