← Terug naar categorie Pumps

Blackmer ® introduceert nieuwe website en Corporate Brochure

Blackmer's vernieuwde website

Blackmer®, een wereldleider in roterende rotatie- en centrifugaalpomp met positieve verplaatsing en reciprocerende gascompressortechnologieën, is verheugd aan te kondigen dat het zijn website heeft herontworpen en een nieuwe bedrijfsbrochure heeft gemaakt. Het debuut van deze nieuwe marketingtools is ontworpen om samen te vallen met de uitrol van de nieuwe (PSG®) nieuwe campagne "One Company-One Customer" van de Pump Solutions Group.

De vernieuwde website van Blackmer, te vinden op www.blackmer.com, inclusief een nieuwe merkstijl. De nieuwe look laat zien dat Blackmer, samen met alle werkmaatschappijen van PSG, zich heeft gecommitteerd aan één gemeenschappelijke stem en beeld, terwijl de individuele merkintegriteit nog steeds behouden blijft. Hoewel het uiterlijk van de nieuwe website van Blackmer anders is, bevat het dezelfde diepgaande informatie over het bedrijf, de pomp- en compressorproducten en de markten die het bedient. Bezoekers hebben ook toegang tot de Blackmer-website via de nieuwe site van PSG, www.psgdover.com.

In combinatie met de lancering van de nieuwe website heeft Blackmer een bedrijfsbrochure voor 20-pagina gemaakt met de meest actuele informatie over zijn families met schuivende vleugels en centrifugaalpompen en de technologieën voor reciproque gascompressoren. De brochure bevat uitleg en illustraties van de industrieën waarin Blackmer een bewezen, 100-plus-jaar geschiedenis heeft van operationeel succes, waaronder Process, Energy en Military & Marine.

Ga voor meer informatie over Blackmer en een van zijn pompen of compressortechnologieën naar www.blackmer.com of bel Tel: 001 309-289-9914 of e-mail:

[Email protected] Ga naar voor meer informatie over PSG www.psgdover.com of e-mail [Email protected] of Tel: 001 (616) 248-9252

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.