← Terug naar evenementencategorie

Versnellingsmeters voor beginners: selectie, correct gebruik en zorg Webinar

hbm webinar

Met de versnellingsmeter die een actieve rol speelt in een breed scala aan functionaliteiten, is "accelerometers voor beginners - selectie, correct gebruik en zorg" het nieuwste aanbod uit de reeks gratis webinars van HBM, een marktleider op het gebied van testen en meten .

Dit webinar vindt plaats op de 4th en 23rd April 2019 en kijkt naar de verschillende factoren die in overweging moeten worden genomen als het gaat om het juiste gebruik van versnellingsmeters en het verkrijgen van goede metingen.

Gehost door Guy Rickard, Global Services & Solutions Support bij BKSV, zal dit webinar verschillende aspecten behandelen, zoals verwachte trillingsniveau, frequentiebereik, geluid en temperatuur, om er maar een paar te noemen! Ook kijkend naar welke montagemethoden kunnen worden gebruikt, zal dit webinar ook bespreken hoe de versnellingsmeter moet worden verwijderd zodra de meting is voltooid.

Ontworpen om te passen in de uitdagende tijdsbeperkingen, die vaak het bijwonen van relevante trainingen moeilijk maken, "Versnellingsmeters voor beginners - Selectie, correct gebruik en zorg" zullen op donderdag 4 april en opnieuw op 23rd April lopen.

Elk webinar, dat meestal maximaal 30 minuten in beslag neemt, kan eenvoudig op een later tijdstip worden beoordeeld of eenvoudigweg als opfriscursus worden gebruikt. Als een extra voordeel ontvangen alle geregistreerde deelnemers een link naar het webinar, via e-mail, na de presentatie.

Alle webinars zijn gratis en voor iedereen toegankelijk. Spaties zijn echter beperkt en zijn beschikbaar op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt, dus reserveer uw plaats door te bezoeken https://bit.ly/2CxNZMl

Neem voor meer informatie contact op met HBM via + 44 (0) 01525 304980 of via e-mail: [Email protected] of bezoek de HBM website op www.hbm.com

HBM UK Ltd

HBM levert test- en meetproducten en -diensten voor een uitgebreid scala aan meettoepassingen in vele industrieën

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.