← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

ABB CPMPLUS ENERGY MANAGER WINS CONTROL ENGINEERING "ENGINEERS 'Choice" prijs

ABB cpmPlus Energy Manager software

"- Energie Dashboard Software" categorie de lezers van Regeltechniek hebben ABB cpmPlus Energy Manager software om het magazine 2010 Engineers 'Choice Award voor het beste nieuwe product in de geselecteerde. Lezers van het tijdschrift koos de top product in elke categorie stemmen gebaseerd op technologische invloed van het product, service aan de industrie en de markt impact.

“With more than 600 votes cast in the Engineers’ Choice Awards this year, all entries across the 29 product categories were exposed to an array of voting engineers’ scrutiny. As a result, ABB’s win of the ‘Dashboard Software – Energy’ category for its cpmPlus Energy Manager indicates a high level of end-user respect for the product in this rapidly growing and important technology segment. We congratulate ABB for its success in bringing to market a product of such high interest and value to the automation & controls engineering community,” said David Greenfield, Editorial Director, Control Engineering.

Elke maand, in print en online, Regeltechniek behandelt de bewezen oplossingen en spel-veranderende technologieën die beschikbaar zijn voor automatisering, instrumentatie en controle professionals zijn. Elk jaar, het blad heeft een wedstrijd om de producten die ingenieurs vinden het meest nuttig en wenselijk te benadrukken. Producten die werden ingevoerd en beschikbaar voor aankoop in de Noord-Amerikaanse markt tussen januari, 2009 en november, 2009 werden genomineerd voor de concurrentie. Lezers van het tijdschrift ontvangen een elektronische stemming en stemde voor de beste producten aan het einde van het jaar. Regeltechniek kondigde de 2010 winnaars in hun februari 2010 kwestie.

ABB winnende product, cpmPlus Energy Manager helpt klanten in alle industrieën en bouwsector bewaken, beheren en optimaliseren van hun energieverbruik voor een maximale efficiëntie en kostenbesparingen. Het richt zich op de zakelijke kant van energiemanagement door het produceren van accurate energievraag plannen en te profiteren van hen in de energievoorziening planning en optimalisatie. In staat zijn om nauwkeurig plan van de energie-eisen day-ahead biedt aanzienlijke financiële voordelen, vooral in de open elektriciteitsmarkt, en uiteindelijk verlaagt de energiekosten.

Energy Manager bevat ook rapportage en analyse tools die de patronen van energiegebruik van alle processen te evalueren en aan te wijzen gebieden voor verbetering.

Een belangrijk element in energie management programma elk bedrijf, Energy Manager biedt dramatische kostenbesparingen voor klanten in alle sectoren, met name voor processen die bijzonder energie-intensief, of als er meerdere energiebronnen beschikbaar zijn. Kansen voor kostenreductie zijn het grootst wanneer zowel elektriciteitsverbruik en de prijzen variëren in de tijd, die gebruikelijk is in de procesindustrie en in de open elektriciteitsmarkt omgeving. Energy Manager geeft duidelijk de kosten van elektriciteit en biedt ondersteuning aan het elektriciteitsverbruik voor de daluren te plannen. Het coördineert en verkoop van elektriciteit met een eigen productiecapaciteit, dan schema's deze generatie tijdens op-piekuren, wanneer ingekochte elektriciteit is duurste, om extra kostenbesparingen.

Typisch, cpmPlus Energy Manager helpt klanten om de totale kostenbesparingen van 2 om 5 procent van hun totale elektriciteit kosten. Voor sommige proces fabrikanten, kan dit vertalen in miljoenen ponden per jaar bespaard.

Energy Manager is een kernonderdeel van cpmPlus (www.abb.com / cpm), ABB Collaborative Production Management suite van applicaties. cpmPlus levert proces-en productie management, geavanceerde optimalisatie en connectivity oplossingen voor de procesindustrie.

Neem voor meer informatie contact op met ABB Ltd, Huntingdon, Cambs.
Tel: 01480 475 321 Fax: 01480 218 361

E-mail: [Email protected] Web: www.abb.com

ABB Meetinstrumenten

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.