← Terug naar categorie Solids & Bulkmaterialenverwerking

Een stevige basis

Solids Handling & Processing

Van Gus Bishop - Solids Handling & Processing Association

Het is hartverwarmend om te zien dat de Britse verwerkende industrie weer gezond is en het herstel zelfs leidt, terwijl UK plc ernaar streeft haar boeken weer in evenwicht te brengen. Niet alleen zijn de industrieën die de SHAPA-leden dienen, een solide vooruitgang te laten zien, maar ze lopen ook voorop bij de ontwikkeling van de werkgelegenheid, en kunnen op deze manier de nodige stappen ondernemen van de publieke sector naar de werkgelegenheid in de private sector. De Solids Handling & Processing Association bestaat uitsluitend voor het voortbestaan ​​van aangesloten bedrijven door het bieden van geavanceerde marktinformatie, ondersteund door gedegen technische kennis, en het bevorderen van goede praktijken in de gehele material handling- en verwerkende industrie. Bekijk onze website op www.shapa.co.uk ; als je nog niet eerder hebt gedaan wordt u geïnspireerd door de rijkdom van de beschikbare informatie - niet in het minst de product selector om deskundige bedrijven vestigen, een must als je een technische uitdaging te ontmoeten.

Een jaar van innovatieve vooruitgang

Het jaar kan halverwege zijn, maar Shapa is een constante bron van waardevolle informatie. Tot dusver dit jaar events leden de derde jaarlijkse "Digital Marketing Workshop" hebben opgenomen en het seminar en de workshop voor toekomstige leiders in onze industrieën getiteld "engineering van de Toekomst".

De Digital Marketing Workshop 2011 gehouden op 26th mei is de derde in wat, op veler verzoek, is uitgegroeid tot een gevestigde Shapa evenement. Internet marketing gebruik te maken van sociale media, optimalisatie van zoekmachines, integreren off-line en on-line marketing technieken behoorden tot de werkelijk moderne methoden beschikbaar om de aanwezigheid in de markt te verbeteren, alles tegen minimale kosten. Zo uitgebreid was de leiding gepresenteerd dat de workshop werd ondertiteld "50 manieren om uw bedrijf effectief markt op het internet". Positief denken inderdaad!. De workshop was gericht op experts en nieuwkomers, met afgevaardigden gewapend om wijzigingen in hun eigen denken en methoden onmiddellijk uit te voeren, met onmiddellijke positieve rendementen. Terwijl op dit moment aangekondigd als een jaarlijks terugkerend evenement, veel afgevaardigden aanbevolen dat het nu ieder half jaar moet worden gepresenteerd om gelijke tred te houden met de vooruitgang Dit seminar alleen al is een dwingende reden om een ​​deel van de Shapa familie van bedrijven.

Het seminar en de workshop "engineering De Toekomst" vond plaats op juni 14th, vriendelijk gehost door Shapa lid Portasilo Ltd in York. Nogmaals de derde in zijn soort, deze steeds populairder wordende gebeurtenissen zijn specifiek gericht op het enthousiasmeren en informeren van de volgende generatie van ingenieurs leiders in onze industrie. -Techniek gebaseerde locaties zijn gekozen om waar mogelijk de scène en de dag is verdeeld tussen leerzame presentaties en gerichte workshops, waarbij de presentatoren met de afgevaardigden.

Terwijl de technische en engineering presentaties gaf waardevolle inzichten, was de conferentie niet beperkt tot "passief leren". Belangrijkste elementen waren gestructureerde workshops waarin groepen van afgevaardigden uit een reeks afnemers en achtergronden toegespitst op "vergadering behoeften van de klant" en "reageren op toekomstige trends". Luisteren naar en beoordelen van eisen van de klant zijn dus essentieel voor de inrichting van de cliënt met een set van apparatuur die niet alleen werkt, maar is betrouwbaar en met een maximale energie-efficiëntie, beschouwen we dit als een onderwerp en vaardigheid op zich. Helaas is het niet onbekend voor bulk material handling systemen teleur op vele gebieden, zodat de beoordeling van de behoeften van klanten - waaronder het uitvoeren van geschikte fysieke tests in voorkomend geval - is uitgegroeid tot een missie voor de vereniging.

Heden en Toekomst

Allereerst zijn we zeer verheugd om Rob Hudson van Spiroflow Ltd aan te kondigen als de nieuwe voorzitter van SHAPA, als opvolger van Eddie Spires of Dustcheck Ltd, die de vereniging de afgelopen vier jaar goed heeft gediend. De Raad is samen met de marketing- en technische commissies druk bezig geweest om SHAPA-activiteiten voortdurend te herzien ten behoeve van het lidmaatschap en opnieuw is een SHAPA Powder & Bulk Solids Industry Conference in een vergevorderd stadium van planning. Terug op algemeen verzoek, maar met een nieuwe meer gerichte titel, is dit waardevolle eendaagse evenement, dat openstaat voor iedereen (niet alleen SHAPA-leden!), Nu een vast onderdeel geworden van de jaarkalender. Het evenement van dit jaar vindt plaats op 18 oktober in het Imago Conference Centre aan de Loughborough University, centraal gelegen, gemakkelijk te vinden en uitstekend uitgerust om de dag stressvrij en comfortabel te maken. Er komt een openingsspeech voor iedereen door een prominente spreker met een waardevolle boodschap voor onze industrieën, gevolgd door twee presentaties. Deze zullen gericht zijn op technologieën voor de verwerking van vaste stoffen in één stroom en op regelgevende en zakelijke kwesties in de andere. Net als in eerdere kennisconferenties hebben afgevaardigden een volledig open keuze aan sessies om deel te nemen, met het voordeel dat notities van alle presentaties worden opgenomen in het deelnemersinformatiepakket, waarbij ze de presentaties bekijken die ze daadwerkelijk bijwonen. Een dag met een zeer hoge waarde wordt gegarandeerd, met zes beknopte presentaties in elke stream samen met begeleide discussies / workshoptijden die gedurende de dag worden toegewezen. Naast een geconcentreerde bron van technische en bedrijfskennis, bieden de regelingen nuttige tijd voor het bekijken van tafelbladen van leveranciers, netwerken met collega's of het zoeken naar nieuwe partnerschappen. SHAPA is vastbesloten om excellentie te promoten bij producenten en leveranciers van massieve bulkgoederen en in het bijzonder eindgebruikers voor wie uiteindelijk de vereniging en haar leden bestaan.

Neem contact op met onze website op www.shapa.co.uk of telefoon 0116 2713704 of e-mail [Email protected] een belang te registreren en op de hoogte houden met de vooruitgang.

Een veelzijdige vereniging

De voordelen van het lidmaatschap Shapa zijn talrijk en divers. Hoewel de verspreiding van technische informatie en wetgevende ontwikkelingen is een belangrijk thema, de vereniging is zeer enthousiast om de commerciële doelstellingen van de leden te bevorderen, om echte voordelen te bieden in de markt. Het lidmaatschap omvat een breed scala aan vaardigheden en disciplines zoals dat sommige leden zijn klanten van anderen, waardoor Shapa om een ​​effectief netwerk platform. Andere leden zijn in directe concurrentie met elkaar, maar de missie van de vereniging om de kwaliteit te verbeteren van de gehele door het presenteren van geluid relevante informatie werkt in het voordeel van iedereen. Verschillende aangesloten bedrijven zijn bij ons al zeer vele jaren, waaruit de voortdurende waarde in het zijn een deel van de familie Shapa.

Voorbeelden van commerciële inspanningen van de marketing- en technische comités zijn op een aantal gebieden te vinden. Het Export Forum, dat regelmatig bijeenkomt om te informeren over exportkansen en het maximaliseren van het rendement bij het betreden van andere markten - reguliere UKTI nieuwsupdates helpen vooral de opkomende exporteur. Een uitgebreid UK Market Survey van gebruikers van apparatuur voor het hanteren van vaste stoffen werd in opdracht van de leden opgesteld, waarin de verwachte ontwikkeling werd getoond en een goed gevoel werd gegeven voor de waarschijnlijke uitgaven van de doelindustrieën in de komende maanden en zelfs nog verder - een waardevolle hulp bij het bepalen van toekomstige activiteiten plannen. De SHAPA-website biedt potentiële klanten een krachtige productzoeker. Een korte zoekopdracht binnen de categorieën apparatuur en services aangeboden door SHAPA-leden zal duidelijk de inclusieve inzet van de vereniging aantonen en moet natuurlijk de eerste aanloophaven zijn voor elke industriële eindgebruiker of contractconsulent.

Tot slot, het leven is niet alleen maar werk, dus recreatieve activiteiten, waaronder een "Dag van de Golf" in september en een "Day at the Races" in november gepland. Echter, als het combineren van werk met plezier is je modus operandi, dan leden kunnen belangrijke klanten uit te nodigen voor deze gebeurtenissen hun obligaties strakker cement.

Voor meer informatie over Shapa, kunt u terecht op www.shapa.co.uk of e-mail [Email protected] of gewoon bellen 0116 2713704.

Spiroflow Ltd

Wij produceren een volledig assortiment apparatuur voor het verwerken van vaste droge vaste stoffen en ingrediënten in poeder-, korrel-, pellet- en schilfervorm, over het hele spectrum van procesindustrieën.

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.