← Terug naar categorie Solids & Bulkmaterialenverwerking

EEN FIRM FOUNDATION

Solids Handling & Processing

Van Gus Bishop - Solids Handling & Processing Association

Het is hartverwarmend om te zien dat de Britse verwerkende industrie weer gezond is en het herstel zelfs leidt, terwijl UK plc ernaar streeft haar boeken weer in evenwicht te brengen. Niet alleen zijn de industrieën die de SHAPA-leden dienen, een solide vooruitgang te laten zien, maar ze lopen ook voorop bij de ontwikkeling van de werkgelegenheid, en kunnen op deze manier de nodige stappen ondernemen van de publieke sector naar de werkgelegenheid in de private sector. De Solids Handling & Processing Association bestaat uitsluitend voor het voortbestaan ​​van aangesloten bedrijven door het bieden van geavanceerde marktinformatie, ondersteund door gedegen technische kennis, en het bevorderen van goede praktijken in de gehele material handling- en verwerkende industrie. Bekijk onze website op www.shapa.co.uk ; als je dit nog niet eerder hebt gedaan, zul je geïnspireerd worden door de schat aan beschikbare informatie - niet in de laatste plaats de productselector om deskundige bedrijven te vinden, een must als je een technische uitdaging hebt om elkaar te ontmoeten.

Een jaar van innovatieve vooruitgang

Het jaar kan halverwege zijn, maar SHAPA is een constante bron van waardevolle informatie. Tot nu toe hebben de evenementen van leden dit jaar de derde jaarlijkse "Digital Marketing Workshop" en het seminar en de workshop voor toekomstige leiders in onze industrieën getiteld "Engineering the Future" opgenomen.

De Digital Marketing Workshop 2011 gehouden op 26th May is de derde in wat, op veler verzoek, een gevestigd SHAPA-evenement is geworden. Internetmarketing met behulp van sociale media, optimalisatie van zoekmachines, integratie van off-line en online marketingtechnieken behoren tot de echt moderne methoden die beschikbaar zijn om de aanwezigheid op de markt te vergroten, en dat alles tegen minimale kosten. Zo uitgebreid was de gepresenteerde begeleiding dat de workshop onder de titel "50 manieren om uw bedrijf effectief op het internet te promoten" werd onderverdeeld. Positief denken inderdaad! De workshop was zowel op experts als op nieuwkomers gericht, waarbij afgevaardigden gewapend waren om onmiddellijk veranderingen in hun eigen denken en methoden door te voeren, met onmiddellijk positief rendement. Hoewel het op dit moment als jaarlijks evenement werd gefactureerd, adviseerden veel afgevaardigden dat het nu om de zes maanden zou moeten worden gepresenteerd om gelijke tred te houden met de vooruitgang. Dit seminar alleen al is een dwingende reden om deel uit te maken van de SHAPA-familie.

Het seminarie en de workshop "Engineering the Future" vond plaats in juni 14th, vriendelijk gepresenteerd door SHAPA-lid Portasilo Ltd in York. Dit is opnieuw het derde in zijn soort en deze steeds populairdere evenementen zijn specifiek gericht op het enthousiasmeren en informeren van de volgende generatie technische leiders in onze industrieën. Plaatselijke locaties worden zo mogelijk gekozen om de scène te bepalen en de dag wordt verdeeld tussen instructieve presentaties en gerichte workshopsessies, waarbij de presentatoren met de afgevaardigden worden betrokken.

Hoewel de technische en technische presentaties waardevolle inzichten opleverden, was de conferentie niet beperkt tot "passief leren". Sleutelelementen waren de gestructureerde workshops waarbij groepen afgevaardigden uit uiteenlopende branches en achtergronden zich concentreerden op "voldoen aan de behoeften van de klant" en "reageren op toekomstige trends". Luisteren naar en beoordelen van de wensen van de klant zijn zo belangrijk om de klant een set apparatuur te bieden die niet alleen werkt, maar betrouwbaar werkt en met maximale energie-efficiëntie, we beschouwen dit als een onderwerp en vaardigheid op zich. Helaas is het niet onbekend dat bulkmateriaalbehandelingssystemen op veel gebieden teleurstellen, dus het beoordelen van de behoeften van de klant - inclusief het uitvoeren van geschikte fysieke tests waar van toepassing - is een missie voor de vereniging geworden.

Present en toekomst

Allereerst zijn we zeer verheugd om Rob Hudson van Spiroflow Ltd aan te kondigen als de nieuwe voorzitter van SHAPA, als opvolger van Eddie Spires of Dustcheck Ltd, die de vereniging de afgelopen vier jaar goed heeft gediend. De Raad is samen met de marketing- en technische commissies druk bezig geweest om SHAPA-activiteiten voortdurend te herzien ten behoeve van het lidmaatschap en opnieuw is een SHAPA Powder & Bulk Solids Industry Conference in een vergevorderd stadium van planning. Terug op algemeen verzoek, maar met een nieuwe meer gerichte titel, is dit waardevolle eendaagse evenement, dat openstaat voor iedereen (niet alleen SHAPA-leden!), Nu een vast onderdeel geworden van de jaarkalender. Het evenement van dit jaar vindt plaats op 18 oktober in het Imago Conference Centre aan de Loughborough University, centraal gelegen, gemakkelijk te vinden en uitstekend uitgerust om de dag stressvrij en comfortabel te maken. Er komt een openingsspeech voor iedereen door een prominente spreker met een waardevolle boodschap voor onze industrieën, gevolgd door twee presentaties. Deze zullen gericht zijn op technologieën voor de verwerking van vaste stoffen in één stroom en op regelgevende en zakelijke kwesties in de andere. Net als in eerdere kennisconferenties hebben afgevaardigden een volledig open keuze aan sessies om deel te nemen, met het voordeel dat notities van alle presentaties worden opgenomen in het deelnemersinformatiepakket, waarbij ze de presentaties bekijken die ze daadwerkelijk bijwonen. Een dag met een zeer hoge waarde wordt gegarandeerd, met zes beknopte presentaties in elke stream samen met begeleide discussies / workshoptijden die gedurende de dag worden toegewezen. Naast een geconcentreerde bron van technische en bedrijfskennis, bieden de regelingen nuttige tijd voor het bekijken van tafelbladen van leveranciers, netwerken met collega's of het zoeken naar nieuwe partnerschappen. SHAPA is vastbesloten om excellentie te promoten bij producenten en leveranciers van massieve bulkgoederen en in het bijzonder eindgebruikers voor wie uiteindelijk de vereniging en haar leden bestaan.

Kijk op onze website op www.shapa.co.uk of bel direct 0116 2713704 of e-mail [Email protected] om een ​​interesse te registreren en op de hoogte te blijven van de voortgang.

Een veelzijdige associatie

De voordelen van SHAPA-lidmaatschap zijn talrijk en divers. Hoewel de verspreiding van technische informatie en ontwikkelingen in de wetgeving een belangrijk thema is, is de vereniging er zeer op gebrand de commerciële doelstellingen van het lidmaatschap te bevorderen, om echte voordelen op de markt te bieden. Het lidmaatschap omvat een breed scala aan vaardigheden en disciplines, zodanig dat sommige leden klanten van anderen zijn, waardoor SHAPA een effectief netwerkplatform kan zijn. Andere leden concurreren rechtstreeks met elkaar, maar de missie van de vereniging om de kwaliteit overal te verbeteren door het presenteren van deugdelijke relevante informatie werkt in het voordeel van iedereen. Verschillende lidbedrijven zijn al vele jaren bij ons en tonen de blijvende waarde om deel uit te maken van de SHAPA-familie.

Voorbeelden van commerciële inspanningen van de marketing- en technische comités zijn op een aantal gebieden te vinden. Het Export Forum, dat regelmatig bijeenkomt om te informeren over exportkansen en het maximaliseren van het rendement bij het betreden van andere markten - reguliere UKTI nieuwsupdates helpen vooral de opkomende exporteur. Een uitgebreid UK Market Survey van gebruikers van apparatuur voor het hanteren van vaste stoffen werd in opdracht van de leden opgesteld, waarin de verwachte ontwikkeling werd getoond en een goed gevoel werd gegeven voor de waarschijnlijke uitgaven van de doelindustrieën in de komende maanden en zelfs nog verder - een waardevolle hulp bij het bepalen van toekomstige activiteiten plannen. De SHAPA-website biedt potentiële klanten een krachtige productzoeker. Een korte zoekopdracht binnen de categorieën apparatuur en services aangeboden door SHAPA-leden zal duidelijk de inclusieve inzet van de vereniging aantonen en moet natuurlijk de eerste aanloophaven zijn voor elke industriële eindgebruiker of contractconsulent.

Ten slotte is het leven niet alles, dus recreatieve activiteiten zoals een "Golfdag" in september en een "dag in de race" in november zijn gepland. Als het combineren van werk en plezier echter uw modus operandi is, kunnen leden belangrijke klanten uitnodigen voor deze evenementen om hun obligaties strakker te maken.

Ga naar voor meer informatie over SHAPA www.shapa.co.uk of e-mail [Email protected] of gewoon 0116 2713704 bellen.

Spiroflow Ltd

Wij produceren een volledig assortiment apparatuur voor het verwerken van vaste droge vaste stoffen en ingrediënten in poeder-, korrel-, pellet- en schilfervorm, over het hele spectrum van procesindustrieën.

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.