← Terug naar categorie Filtratie, scheiding en magnetische scheiding

Industriële screening voor poedersupplementen

Weipoeder

Verminderde maasblokkering en verbeterde productiviteit bij het screenen van weipoeder

zuiverheid door innovatieMet producenten van weipoeders die willen profiteren van een snelgroeiende markt, zoeken bedrijven naar nieuwe manieren om hun productiemethoden te optimaliseren om de concurrentie voor te blijven. Ook is het, met strikte normen voor voedselhygiënevoorschriften, belangrijk dat alle apparatuur in de productielijn de kwaliteit van het uiteindelijke weiproduct beschermt, van wei-eiwitisolaat en concentraten tot gehydrolyseerde wei-eiwit en lactose.

In deze demonstratievideo wordt weipoeder gescreend met de 900mm Russell Compact

Sieve ®. Deze industriële veiligheid screener wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat de hoogste kwaliteit van het weipoeder wordt bereikt door het verwijderen van te grote verontreinigingen. Ontworpen om hogere capaciteiten te bieden, terwijl de helft van de hoofdruimte van traditionele industriële zeefmachines nodig is, zorgen deze trilzeven ervoor dat de productiviteit van uw productieproces wordt gehandhaafd zonder dat er extra ruimte nodig is. Het hygiënische ontwerp van de Russell Compact Sieve ®, met de optie van een gesloten deksel, volledig roestvrijstalen contactonderdelen en geen verborgen gebieden of insectenvallen, maakt het de ideale oplossing voor veiligheidsonderzoek voedselpoeders.

Tijdens het screenen van fijne poeders zoals wei, kan netblokkering (ook bekend als blindering) optreden. De fijne materiaalkorrels kunnen aan het gaas en aan elkaar blijven kleven, wat betekent dat het goede product er minder doorheen kan en dus minder doorvoert. Door de Russell Compact Sieve ® op te waarderen met het Russell Vibrasonic® Deblinding-systeem worden gaasblokkering geëlimineerd, wat betekent dat de output wordt verhoogd, evenals de uitvaltijd die wordt veroorzaakt door de werking te stoppen, de machine te strippen en het gaas te reinigen. Deze ultrasone fijne screening oplossing past een frequentie toe via een eenvoudig te gebruiken schakelkast, waardoor de oppervlaktespanning van het gaas wordt verbroken en het poedervrij blijft. Het product kan gemakkelijk door het fijne gaas gaan en een hoogwaardig, contaminantvrij weipoeder bereiken.

Neem contact op met Russell Finex om te ontdekken hoe Russell Finex op maat gemaakte scheidingsoplossingen precies aan uw eisen kunnen voldoen.

Bekijk de video en zie onze zeefmachine in actie.

Russell Finex Ltd

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link