← Terug naar categorie Filtratie, scheiding en magnetische scheiding

Verhoogde vraag naar veelzijdige, draagbare en praktische gecontaineriseerde systemen

containersystemen

Axium Process ondervindt een toenemende vraag naar "stand-alone" gecontaineriseerde systemen die snel een standaardoptie worden voor vele soorten toepassingen in alle industriële sectoren.

De installaties varieerden van clean room-systemen, waterverwerking en filtratie tot digestaat, percolaat en afvalwaterbehandeling. De voordelen van een snel te installeren, op zichzelf staand proces, dat minimale infrastructuur en civiele techniek vereist, is een optie die steeds meer de voorkeur geniet voor kapitaalinvesteringen

De voordelen van een veilig, draagbaar bedrijfsmiddel zijn onder meer het gemak van transport of herlocatie (zelfs naar afgelegen bestemmingen), absolute kwaliteitscontrole tijdens de bouw en de mogelijkheid om voorbereidingen en inbedrijfstellingprocedures voorafgaand aan de levering uit te voeren.

Axium's klanten profiteren ook van, kortere installatietijd ter plaatse, minimale civiele techniek en vaak vrijheid van bouwvergunning, wat samen resulteert in aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen.

Axium Process is een van de toonaangevende fabrikanten van hygiënische processystemen in het VK en is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van op maat gemaakte containersystemen voor specifieke locatieparameters en omstandigheden.

De systemen vereisen minimale interventie en kunnen worden ontworpen als handmatig of volledig automatisch in gebruik met behulp van de nieuwste PLC-besturing met live datalogging en opties voor externe toegang.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Gale Rudd
Axium Process Ltd
Hendy Industrial Estate, Hendy, Swansea SA4 0XP
Tel: + 44 (0) 1792 883 882
E-mail: [Email protected]
www.axiumprocess.com

Axium Process Ltd

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link