← Terug naar categorie Filtratie, scheiding en magnetische scheiding

Hygiënische behuizing voor toepassing van kritieke aseptische vloeistoffiltratie

hygiënische behuizing vloeistoffiltratie

De 76B Series behuizing met enkele cartridge van Amazon Filters is een hoogwaardig product dat speciaal is ontworpen voor aseptische vloeibare farmaceutische en gezondheidszorgfiltratietoepassingen. De ontluchtings- en afvoeraansluitingen op de behuizing van de 76B-serie kunnen worden aangepast met een breed scala aan opties om een ​​geoptimaliseerde filterbehuizing voor uw toepassing te bieden.

De behuizing is ontworpen en vervaardigd om een ​​spervrije sanitaire afwerking te bieden met alle interne oppervlakken met een 0.4μm RA-waarde, waardoor het een ideale keuze is voor kritieke vloeibare farmaceutische of gezondheidszorgtoepassingen, waar een standaardafwerking gewoon niet goed genoeg is.

Het hygiënische ontwerp van de behuizing van de 76B-serie is na gebruik eenvoudig te reinigen en zorgt voor een snelle doorlooptijd tussen de verwerking van batches. Ontworpen om gemakkelijk te worden gereinigd of gesteriliseerd voor gebruik - de behuizing van de 76B-serie zorgt ervoor dat de steriliteit van uw proces behouden blijft.

Geschikt voor gebruik bij temperaturen van -10 ° C tot 150 ° C, en geclassificeerd tot 10-balk en volledig vacuüm, de PED en ATEX-conforme behuizing van de 76B-serie kunnen worden gebruikt voor de filtratie van zowel vloeistoffen als Groep 1-gassen. Een hoogwaardige gegoten Vee-bandklem met schroefdraad op de behuizing zorgt voor gebruiksgemak en hoge veiligheid en beveiliging.

Ontworpen om een ​​minimale drukval te leveren, zelfs bij toepassingen met een hoge stroomsnelheid - De behuizingen van de 76B-serie accepteren het volledige assortiment Amazon-filters en industriële standaardcode 7 (226) -type enkele filtercartridges met een open einde met nominale lengtes van 10-, 20- en 30- inches.

Standaard vervaardigd uit 316L roestvrij staal - Amazon filters 76B-serie filterbehuizingen zijn CE-gemarkeerd en zijn elk geëtst met een uniek serienummer om u volledige traceerbaarheid te bieden.

Voor meer informatie over de filterbehuizing van de 76B-serie, graag bezoek hier of neem contact op met Amazon Filters op + 44-1276-670600 / [Email protected]

Amazon Filters Ltd

Handtekening: Brons lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.