← Terug naar categorie Verpakking

Hoe een nieuwe verpakkingsmachine kiezen

hoe kies je een nieuwe verpakkingsmachine

Wanneer u een nieuwe verpakkingsmachine koopt, is dit een aanzienlijke investering in uw bedrijf. Maar het zijn niet alleen de kosten die vooraf moeten worden overwogen. Door het juiste apparaat voor uw verpakkingsbehoeften te kiezen, kunt u uiteindelijk geld besparen en de groei van uw bedrijf ondersteunen.

Stel uzelf de volgende vragen om u te helpen bepalen wat de juiste pasvorm is voor uw behoeften.

Wat zal ik inpakken?

Voer een audit uit op de items die u regelmatig verpakt en die u maar af en toe opduikt. Wat zijn uw volumes, wat zijn uw opgegeven behoeften? Moet u verschillende productlijnen inpakken?

Als deze informatie direct beschikbaar is, kan een verkoopadviseur voor machines snel bepalen wat geschikt is. Ze kunnen bijvoorbeeld een geavanceerd apparaat aanbevelen dat zich automatisch kan aanpassen om veel verschillende productformaten te verpakken.

Hoe kan ik mijn uitvoer vergroten?

Wilt u uw productieaantallen behouden of deze overschrijden? Wanneer u uw productieoutput verhoogt, opent u uw bedrijf tot nieuwe contractmogelijkheden. Als u de functies begrijpt die verpakkingsmachines sneller maken, heeft dit invloed op de keuze van uw machine en welke andere aanpassingen u nodig hebt om dit te ondersteunen.

Welke systemen heeft u bijvoorbeeld nodig om de verhoogde uitvoersnelheid op te vangen? Er kunnen aanvullende montage- en installatievereisten zijn voor afzonderlijke machines. Sommige moeten in uw verpakkingslijn worden geïntegreerd. Overweeg opties die kunnen worden geüpgraded naarmate uw uitvoer toeneemt.

Wat zijn mijn langetermijndoelen?

Het plannen van uw toekomstige verpakkingsbehoeften moet een factor zijn in uw besluitvormingsproces. Het kan het verschil betekenen tussen een modulair opgebouwde machine, een machine die complexer is of een die kan worden aangepast naarmate uw verpakking moet worden uitgebreid.

Hoeveel ruimte heb ik beschikbaar?

U moet een balans vinden tussen de uitvoer die u wilt en hoeveel vloerruimte u nodig heeft om een ​​machine onder te brengen. U moet rekening houden met factoren zoals hoeveel ruimte uw werknemers hebben om zich te verplaatsen wat gevolgen heeft voor de veiligheid. Zullen de panelen kunnen worden geopend zodat u onderhoud kunt uitvoeren? Heb je naast ruimte ook ruimte voor gangpaden?

verpakkingsmachine

Krijg ik de service en ondersteuning die ik nodig heb?

Het upgraden van uw verpakkingslijn vereist training van het personeel. Vraag welke service en ondersteuning u wordt aangeboden als u een nieuwe machine koopt. Er kunnen gecertificeerde technici zijn die u kunt gebruiken om u bij deze overgang te helpen en u op het goede spoor te houden met onderhoud. Back-upondersteuning is ook essentieel om stilstand te minimaliseren wanneer uw machines niet meer werken.

Wat zijn mijn gezondheids- en veiligheidsbehoeften?

Het implementeren van veilige zones wordt steeds vaker toegepast in magazijnen. Dit betekent dat een deel van de machine in een veilige toestand kan worden gehouden, terwijl de rest in stand-by of in gebruik is. Dit vermindert schroot en afval en verbetert de productiviteit. Een lock-out / tag-out-systeem is een andere manier om aan te geven dat het onderhoud op een duidelijke manier gebeurt.

Er zijn andere relevante machine-aanpassingen die u kunt onderzoeken bij uw leverancier. Moet het apparaat bijvoorbeeld voldoen aan de OSHA-regelgeving waarvoor naleving van Arc-Flash vereist is? Is er een optie om een ​​transparant paneel buiten de schakelkast te plaatsen met een Graceport-connector? Als dit het geval is, kunt u zien of de in- en uitgangen allemaal correct werken.

Hoe kan software mij helpen?

Sommige machines hebben een Ethernet-optie. Hierdoor kan meer dan één persoon tegelijk het apparaat in werking zien. Het betekent ook dat u met gemak rapporten kunt maken met verschillende doelstatistieken. Wanneer u uw software en hardware integreert, stelt u zichzelf op met een soepele systeemfunctionaliteit en gemakkelijke toegang tot productie- en voorspellende onderhoudsinformatie.

Door de juiste verpakkingsmachine te kiezen, kunt u uw huidige en toekomstige bedrijfsdoelen bereiken. Het stroomlijnt ook alle processen om afval in zowel materialen als tijd te verminderen. Stel uzelf deze vragen voordat u een nieuwe verpakkingsmachine aanschaft en u zult winnen.

Wilt u een nieuwe palletwikkelmachine kopen? In contact komen met www.melbpack.com.au voor meer informatie over alles wat met verpakkingen te maken heeft.

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via