← Terug naar categorie Filtratie, scheiding en magnetische scheiding

Hilltop Honey Think Axium's filters zijn de bijenknieën

316L roestvrijstalen pure schermfilters

Axium Process leverde onlangs een aantal 316L roestvrijstalen Pure-Screen-filters aan de bekroonde honingproducent Hilltop Honey, die bruisend van succes zijn, en hun producten in zwermen distribueren in de belangrijkste supermarkten in het Verenigd Koninkrijk, onafhankelijke boerderijwinkels en delicatessenzaken.

Hilltop Honey, opgericht in 2011 door de jonge imker Scott Davies, heeft een passie voor het leveren van de meest uitzonderlijke smaakhoning uit alle hoeken van de wereld. De recente implementatie van Axium's wigdraadfilters is het verwijderen van bijenkorfresten, waaronder wort en wasfragmenten, die van nature voorkomen tijdens het extractieproces.

"Axium's Pure-Screen Filter is ideaal voor viskeuze producten en biedt een groot oppervlak dat resulteert in lagere frequentie-reiniging" stelt General Manager van Hilltop Honey, "Een technische verkoopingenieur heeft ons geholpen de beste optie voor onze toepassing te kiezen uit een breed scala aan roestvrijstalen filters en ze zijn zeer effectief gebleken in gebruik.
Het filter is aanpasbaar waardoor verschillende verwisselbare elementen met verschillende micron-waarden kunnen worden gebruikt, waardoor het een zeer flexibele oplossing is voor een aantal bewerkingen gedurende ons hele proces. Het gebruik van de Axium-filters zorgt ervoor dat we alle vuil effectief kunnen verwijderen, terwijl we de wereldberoemde eigenschappen behouden die van nature voorkomen in honing. "

Axium's filters variëren standaard van 5 micron tot 8000 microns en kunnen worden aangepast aan de specifieke vereisten van de locatie of het proces, van pomp- en instrumentbescherming tot kritieke toepassingen waarbij filterstoring of collapse geen optie is. Het assortiment, dat standaard, compact, 90 ° en in-line opties omvat, is verkrijgbaar met uitwisselbare roestvrijstalen wigdraad, gesinterde mazen en geperforeerde buisschermen.

Axium Process is een filtratiespecialist die op maat gemaakt hygiënisch engineeringontwerp, op maat gemaakte roestvrijstalen fabricage en systeemoplossingen biedt, waaronder filtersloffen en multiplex filtersystemen, volledig geoptimaliseerde CIP-systemen, gecontaineriseerde membraanfiltratiesystemen, mixslinten, mobiele pompsloffen en ionenwisselaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Gale Rudd
Axium Process Ltd, Hendy Industrial Estate, Hendy, Swansea SA4 0XP
Tel: + 44 (0) 1792 883 882
E-mail: [Email protected]

www.axiumprocess.com

Axium Process Ltd

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link