← Terug naar categorie Filtratie, scheiding en magnetische scheiding

Zeer efficiënte trilzeef voor voedseltoepassingen

vibrerende screener

De Russell Compact Sieve wordt gebruikt voor het screenen van zout om vreemde verontreinigingen te verwijderen

Zout, suiker, meel en andere gebruikelijke bak- en voedselingrediënten worden gewoonlijk vervoerd en geleverd in grote hoeveelheden met behulp van bulkverpakkingen zoals bulkzakken voor levensmiddelen of FIBC's.

Deze zijn handig voor voedselleveranciers en fabrikanten om te vullen, op te slaan, te vervoeren en te lossen, en zijn ontworpen om eenvoudig te integreren met moderne voedselverwerkende apparatuur.

Gedurende de voedselproductie is het echter niet altijd mogelijk om de kwaliteit en consistentie van bulkvoedingspoeders volledig te garanderen.

Poeders zoals zout, bloem en suiker zijn gevoelig voor vreemde en te grote verontreinigingen, vocht en ongedierte. Om de kwaliteit van voedselproducten te beschermen, moeten inkomende bulkzakken of FIBC's vóór gebruik bij de voedselproductie worden geclassificeerd.

In deze demonstratievideo, de Russell Compact Sieve® controleert een FIBC van voedselzout en verwijdert verontreinigingen. De bulkcontainer wordt gelost op de zeef met hoge capaciteit, waar te grote vervuiling wordt verwijderd, terwijl goed zout wordt geclassificeerd - door het gaas gaat en klaar voor gebruik wordt verzameld voor productie.

Deze zijn beschikbaar in verschillende maten en configuraties trilzeven past netjes in productielijnen, biedt een aanzienlijke zeefcapaciteit zonder dat er veel hoofdruimte nodig is en kan worden gebruikt om inkomende en uitgaande ingrediënten te classificeren.

De units zijn snel en gemakkelijk te demonteren, schoon te maken en weer in elkaar te zetten en zijn verkrijgbaar in roestvrij staal voor levensmiddelen. Er zijn verschillende maten en aangepaste opties beschikbaar om te voldoen aan de vereisten voor alle soorten voedsel- en bakkerijpoeders.

Voor meer informatie over deze toepassing of over hoe Russell Finex u kan helpen met uw unieke vereisten, alstublieft Contact.

Bekijk de volledige video hieronder voor meer informatie over dit proces:

Russell Finex Ltd

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link