← Terug naar categorie Inspectie en zichtsystemen

High Definition MWIR-camera's

flir a8200sc mwir-camera

FLIR Systems A8200sc en A8300sc MWIR-camera's zijn compact van ontwerp en bieden de snelheid en gevoeligheid die onderzoekers nodig hebben om snelle thermische gebeurtenissen vast te leggen en de meest nauwkeurige temperatuurmetingen op te nemen.

De camera's bevatten gekoelde Indium Antimonide (InSb) -detectoren en produceren scherpe 1280 x 1280-pixels (A8200sc) of 1280 x 720-pixels (A8300sc) met zeer weinig ruis. Dit stelt deze gevoelige camera's in staat om de fijnste beelddetails vast te leggen, waardoor ze perfect zijn voor elektronica-inspectie, thermische warmtemapping in de lucht, niet-destructief materiaalonderzoek en industriële R & D-toepassingen.

flir a8200sc -mwir cameracel flir a8200sc mwir camera raketlancering

Deze gevoelige MWIR-camera's werken van 3 tot 5-microns en kunnen scherp gedetailleerde, geluidsarme HD-gegevens naar een pc streamen voor het bekijken en opnemen van live beelden. De camera's bieden ook volledige gebruikerscontrole over integratietijden, synchronisatie-ingangen en venstergroottes.

Bovendien werken FLIR A8200sc- en A8300sc-camera's in de momentopname-modus en kunnen ze alle pixels van een scène tegelijkertijd vastleggen. Dit is vooral belangrijk bij het bewaken van snel bewegende objecten die een ongekoelde thermische camera niet kan maken zonder wazig te worden. De camera kan ook snellere beeldsnelheden ondersteunen in de venstermodus.

De A8200sc en A8300sc bieden echte 'plug and play'-connectiviteit, met standaard GigE Vision®- en CoaXpress ™ -interfaces om digitale video met volledig dynamisch bereik te verzenden, en GenICam voor camerabesturing. De HD-SDI-video-interfaces zijn tegelijkertijd actief en toch onafhankelijk bestuurd, wat een grotere flexibiliteit voor opname- en weergavedoeleinden mogelijk maakt.

Beide camera's zijn ontworpen om naadloos te werken met de krachtige, maar toch eenvoudig te gebruiken ResearchIR Max-software of met software van derden, zoals MathWorks® MATLAB, voor intuïtieve weergave, opname en geavanceerde verwerking van de infraroodgegevens. Een Software Developers Kit is optioneel verkrijgbaar.

Ga voor meer informatie over de A8200sc en A8300sc naar www.flir.co.uk/products/a8300sc/ of neem contact FLIR Systems on + 32-3665-5100 / [Email protected].

FLIR Commercial Systems

Wij ontwerpen, produceren en Market Thermal Imaging Infrared Camera

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link