← Terug naar categorie Inspectie en zichtsystemen

Oplossen van snelle Automotive Testing-uitdagingen

hoge snelheid automotive testcamera

FLIR Systems heeft een white paper gepubliceerd die bespreekt hoe nieuwe infrarood (IR) cameratechnologieën ingenieurs en technici de tools bieden die ze nodig hebben om de problemen van high-speed autotests aan te pakken.

Onderzoek naar en ontwikkeling van producten op interne verbrandingsmotoren, remrotoren en -banden en snelrolbare airbags worden slechts als een paar van de gebieden besproken die echt baat zouden kunnen hebben bij thermische karakteriseringstests met hoge snelheid en hoge gevoeligheid. Het meten van temperatuur op objecten die snel bewegen is een uitdaging.

Traditionele vormen van temperatuurmeting zoals thermokoppels zijn niet praktisch voor bewegende systemen. Niet-contact vormen van temperatuurmeting zoals spotpyrometers missen de snelle reactiesnelheden die nodig zijn om nauwkeurige aflezingen te maken op snel bewegende objecten of om een ​​hoge snelheidsdoel nauwkeurig thermisch te karakteriseren. Bovendien zijn infraroodcamera's met ongekoelde detectoren ook niet in staat om de temperatuur nauwkeurig te meten bij extreem hoge snelheden.

Zonder de juiste gereedschappen voor adequate thermische metingen en testen, kunnen autotechnisch ontwerpers tijd en efficiëntie verliezen, en het risico lopen dat ze defecten missen die leiden tot gevaarlijke producten en dure terugroepacties.

hoge snelheid automotive testen thermisch beeld

De auteurs van het witboek bespreken hoe je een gekoelde thermische camera met een korte belichtingstijd en een snelle framesnelheid nodig hebt om te visualiseren en nauwkeurige temperatuurmetingen te doen op extreem snel bewegende doelen.

Dit white paper onderzoekt de thermische en kwantumdetectortypes, het vermogen van een camera om te synchroniseren en trigger voor externe gebeurtenissen, het belang van hoge gevoeligheid en de voordelen van Longwave Infrarood (LWIR) metingen.

De whitepaper concludeert dat de volgende generatie LWIR-cameratechnologieën autotechnici een oplossing kunnen bieden. Deze camera's bevatten 640 x 512-pixel hoge-resolutie detectoren die beelden kunnen vastleggen met een snelheid van 1000-frames per seconde.

Met behulp van Strained Layer Superlattice (SLS) -detectoren bieden deze camera's bovendien een breed temperatuurbereik met een combinatie van grote uniformiteit en kwantumefficiëntie die verder gaat dan die van traditionele MCT- en QWIP-detectormaterialen.

Deze nieuwe technologieën, plus de mogelijkheid om op afstand te synchroniseren en te triggeren, geven ingenieurs en technici de tools die ze nodig hebben om de problemen van high-speed autotests aan te pakken.

Om een ​​volledige kopie van dit white paper te downloaden, graag bezoek hier of neem contact FLIR Systems on + 32-3665-5100 / [Email protected].

FLIR Commercial Systems

Wij ontwerpen, produceren en Market Thermal Imaging Infrared Camera

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link