← Terug naar categorie Pumps

De energie gebruiken bij Glastonbury

glastonbury-pyramide toneel james bryant

Wanneer een waar leger van enthousiastelingen afdaalt op het mystieke dal van Avalon, zijn ze daar om te ervaren wat een muziek- en esthetisch fenomeen is geworden dat gewoon synoniem is met Glastonbury.

Zich bewust van hun rol in het creëren van zo min mogelijk extra stress voor het milieu, zoeken de organisatoren consequent naar manieren om minder middelen te gebruiken om het festival te runnen.

Dit jaar, door samen te werken met Grundfos Pumps, zijn er meer besparingen gevonden door een combinatie van schakelende pompen motoren met efficiëntere variabele snelheidsregelmodellen, het toevoegen van een nieuw precisiedoseringssysteem dat bespaart op chemisch gebruik en ook investeert in een overkoepelende bewaking op afstand systeem geeft niet alleen extra controle, maar ook het vermogen om operationele gegevens te ondervragen en te beoordelen.

Het festival komt nu in de buurt van zijn 50th-verjaardag, maar het vertoont zeker geen tekenen van vertraging en het enthousiasme om verder te verbeteren, is nog steeds zo sterk als altijd. Voor meer informatie over hoe Grundfos Pumps u kan helpen met uw specifieke pompbezoek www.grundfos.co.uk

Grundfos Pompen BV

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link