← Terug naar categorie Pumps

Grundfos-optimalisatieservices - Welke beoordeling is geschikt voor u?

energiecontrole

Pompen vormen het hart van uw faciliteiten. Pompen laten uw bedrijf dag in dag uit draaien. Maar ze hebben een prijs. Niet zozeer om te kopen, maar bij de dagelijkse werking van de pomp. In feite heeft 85% van de totale kosten van uw pompen betrekking op de energie die wordt gebruikt om de pompen te laten werken. En er is geld om te besparen.

Een energiecontrole van uw pompen biedt een solide basis om 30-50% te besparen op de operationele kosten van uw pompen. Elke installatie met oude, te grote, inefficiënte of ongeschikte pompen zal dit soort besparingen waarschijnlijk verbergen - en de Energy Check helpt u het potentieel te ontdekken. Bij Grundfos bieden we een aantal verschillende beoordelingen van energie-efficiëntie: Energy Check, Energy Check Advanced, Pump Audit en Thermo Dynamic Testing.

Als u een snelle beoordeling wilt van de typische besparingen die kunnen worden gemaakt door te upgraden naar hoogrendementpompen op een of meer van uw pompen, dan is de Grundfos Energy Check een goede plek om te beginnen.

Met een geavanceerde energiecontrole kunnen we de energie- en prestatiekenmerken van elke pomp in uw installatie in één keer controleren, dit kan vaak bredere voordelen bieden dan alleen energiebewaking, waarbij vaak problemen met klepprestaties en onjuist gespecificeerde pompen worden benadrukt.

Als je meer wilt weten over hoe we je kunnen helpen, of als je een energiecheck wilt boeken, neem dan contact op en bezoek www.grundfos.co.uk .

Grundfos Pompen BV

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link