← Terug naar categorie Pumps

Grundfos MAGNA1 nu met ingebouwde veelzijdigheid

magna1 s-model

Met stapels ervaring in eigen handen heeft de Grundfos MAGNA-familie een evolutionaire reis gemaakt sinds de 2001-lancering, omdat het assortiment voortdurend wordt herzien. Dit om ervoor te zorgen dat het volledig blijft voldoen aan de toenemende eisen die worden gesteld door een moderne circulator.

Tegenwoordig heeft dit geleid tot een verbeterd assortiment enkel- en dubbelhoofdige MAGNA1 circulatie-opties, die specifiek zijn ontworpen voor circulerende vloeistoffen in een breed scala van licht commerciële en commerciële toepassingen. De toenemende veelzijdigheid van de MAGNA1 maakt ze nu geschikt voor gebruik in verwarmingssystemen; airconditioning en koelsystemen; huishoudelijke watersystemen; grond-warmtepompsystemen en zonnesystemen.

Bovendien bieden deze MAGNA1-modellen ook de perfecte oplossing, niet alleen in nieuwe, maar ook in renovatiesituaties, met name wanneer u een ouder Grundfos UPS-product of een van de kleinere modellen uit de oorspronkelijke MAGNA-familie moet vervangen. Bovendien leveren deze MAGNA1-pompen van de nieuwste generatie nog een ander voordeel op, omdat ze ook enkele basiscommunicatiemogelijkheden bieden.

Lees meer over het nieuwste MAGNA1-assortiment en de vele andere geweldige pompen in onze line-up door te bezoeken www.grundfos.co.uk

Grundfos Pompen BV

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link